Rok za prijavu za sudjelovanje u Erasmus+ programu – 31.03.2019.!

Obavještavamo studente i profesore da je objavljen natječaj za Erasmus 2019./2020. godine. Moguće se prijaviti za studijski boravak ili stručnu praksu. Rok za prijavu je 31.ožujka 2019. Natječaje za studijski boravak preuzmite ovdje, a za stručnu praksu ovdje.

Svi studenti koji imaju više od 60 ECTS bodova imaju pravo na prijavu.

Pozivamo što više studenata na prijavu kako bi stekli znanja i iskustva na inozemenim sveučilištima i visokim školama u zemljama Europske unije. Takva iskustva kao i stečena prijateljstva nisu samo nezaboravne uspomene već se njima postiže i konkurentnost na tržištu rada.

Erasmus+ je najveći program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport. Program je usmjeren jačanju znanja i vještina, kao i zapošljivosti europskih građana. Posebno je usmjeren na unaprjeđenje obrazovanja, osposobljavanja i rada u području mladih i sporta. Erasmus+ nudi mogućnosti međunarodne mobilnosti za pojedince i međunarodne suradnje za organizacije, među ostalim i provođenje razdoblja studija u inozmestvu, obavljanje stručne prakse, stručna usavršavanja i osposobljavanja, volontiranja, razmjene mladih, te rad na međunarodnim projektima usmjerenim na modernizaciju i internacionalizaciju sektora obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta.

Za sva pitanja u vezi Erasmus+ programa, kao i za postupak prijave, obratite se Martini Glavan na mail: martinaglavan6@gmail.com

 

Popis visokih učilišta s kojima Libertas međunarodno sveučilište surađuje je u nastavku:

 

Pročitajte iskustva naših studenata s međunarodne razmjene:

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: