Rok za prijavu za sudjelovanje u Erasmus+ programu

Obavještavamo studente i profesore da je objavljen natječaj za Erasmus 2018./2019. godine. Moguće se prijaviti za studijski boravak ili stručnu praksu. Rok za prijavu je 1.svibnja 2018.

Svi studenti koji imaju više od 60 ECTS bodova imaju pravo na prijavu.

Pozivamo što više studenata na prijavu kako bi stekli znanja i iskustva na inozemenim sveučilištima i visokim školama u zemljama Europske unije. Takva iskustva kao i stečena prijateljstva nisu samo nezaboravne uspomene već se njima postiže i konkurentnost na tržištu rada.

Erasmus+ je najveći program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport. Program je usmjeren jačanju znanja i vještina, kao i zapošljivosti europskih građana. Posebno je usmjeren na unaprjeđenje obrazovanja, osposobljavanja i rada u području mladih i sporta. Erasmus+ nudi mogućnosti međunarodne mobilnosti za pojedince i međunarodne suradnje za organizacije, među ostalim i provođenje razdoblja studija u inozmestvu, obavljanje stručne prakse, stručna usavršavanja i osposobljavanja, volontiranja, razmjene mladih, te rad na međunarodnim projektima usmjerenim na modernizaciju i internacionalizaciju sektora obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta.

Za sva pitanja u vezi Erasmus+ programa, kao i za postupak prijave, obratite se Tei Šulentić na mail: tsulentic1@libertas.hr.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: