Partneri

Libertas međunarodno sveučilište konstantno širi svoju mrežu kontakata i sporazuma sa uglednim tvrtkama iz Republike Hrvatske i Europske unije.

Bliskom suradnjom Libertas međunarodnog sveučilišta i uglednih predstavnika gospodarskog sektora stvaraju se sinergijski učinci kojima se približava suradnja znanosti i gospodarstva, a kroz što se opet omogućava svakom studentu Sveučilišta da bude značajno prisutan na tržištu rada. Našim partnerima suradnja omogućava kontakt s najkvalitetnijim studentima koje mogu odmah po završetku studija primiti u svoje organizacije. Ispravnost ove politike potvrđuju i visoki postoci zapošljivosti naših studenata.

 

PBZ

Privredna banka Zagreb

bluesun

Sunce koncern d.d. - Bluesunhotels & resorts

baltazar

Visoka škola za poslovanje i upravljanje “Baltazar Adam Krčelić“

Dekan Visoke škole za poslovanje i upravljanje “Baltazar Adam Krčelić“, dr. sc. Vinko Morović, i dekan Visoke poslovne škole Libertas, dr. sc. Duško Pavlović, potpisali su sporazum o suradnji kojim je definirana razmjena i mobilnost studenata i nastavnika, razvoj studijskih programa, cjeloživotno obrazovanje, zajedničke aktivnosti na istraživanju i razvoju te organizaciji stručnih skupova i izdavaštvu kao i na ostalim pitanjima od zajedničkog interesa.

brezice

Fakultet za turizam u Brežicama

express

Express Interfracht Croatia d.o.o.

HAMAG-Bicro

HAMAG BICRO

Suradnja na projektu Libertasa “Usvajanje principa HKO-a u sustavu visokog obrazovanja u sektoru turizma”

Rektor, prof.dr.sc. Duško Pavlović svečano je potpisao ugovor u okviru natječaja dodjele bespovratnih sredstava “Daljnji razvoj i provedba Hrvatskog kvalifikacijskog okvira”. Tako se projekt VPŠ Libertas “Usvajanje principa HKO-a u sustavu visokog obrazovanja u sektoru turizma” našao među 16 izabranih u okviru natječaja dodjele bespovratnih sredstava kroz IPA IV komponentu Razvoj ljudskih potencijala. Dodijeljena sredstva VPŠ Libertas kao nositelj projekta realizirat će sa svojim partnerima Međimursko veleučilište u Čakovcu, Veleučilište u Šibeniku, Visoka škola za menadžment iz Virovitice i Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela u trajanju od 18 nadolazećih mjeseci. Ugovor je svečano uručio ministar MZOŠ-a g. Željko Jovanović uz gđu Ankicu Njeržić, pomoćnicu ministra i g. Ivana Šutala, ravnatelja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.