Libertas međunarodno sveučilište slavi 15 godina postojanja

Libertas međunarodno sveučilište, kao najstarije privatno sveučilište u Hrvatskoj, ove godine slavi svojih prvih 15 godina! Njegov osnivač dr. sc. Gojko Ostojić zamislio je i utemeljio visoko učilište koje će svojim studentima dati konkretna i korisna znanja o odabranim poljima interesa, a glavni adut oduvijek su bili vrhunski stručnjaci s bogatim iskustvom. Jedan od njih je i profesor emeritus dr. sc. Ivo Andrijanić, prvi dekan Visoke poslovne škole Libertas, koji je zajedno s tadašnjim kolegama zagovarao pristup u kojem su studenti aktivni sudionici u vlastitom obrazovanju. Napor i entuzijazam koji je uložen kako bi unaprijedili postojeći obrazovni sustav, vidljiv je i danas u rezultatima koje ostvaruju i predavači i studenti.

2016. godine Visoka poslovna škola Libertas postaje Libertas međunarodno sveučilište. U 15 godina postojanja usavršeni su postojeći i dodani novi studiji. Danas se nastava održava na lokacijama u Zagrebu, Dubrovniku i Kutini, a studentima su na raspolaganju osam preddiplomskih, četiri diplomska, jedan poslijediplomski specijalistički, te dva doktorska studija. Prof. dr. sc. Duško Pavlović prvi je rektor novog Sveučilišta, a u njegov je rad uključen skoro od samih početaka.

U svojih 15 godina postojanja Libertas međunarodno sveučilište postavilo je nove standarde visokog obrazovanja u Hrvatskoj, čemu najbolje svjedoče uspješne karijere bivših studenata, kao i zadovoljstvo njegovih djelatnika i suradnika!

Hvala vam za prvih 15 i što ćete s nama i dalje graditi budućnost visokog obrazovanja s najvišim standardima!

 

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: