Sveučilište Libertas sudjeluje u Međunarodnom tjednu svijesti o prijevarama


I ove godine Libertas Međunarodno Sveučilište sudjeluje u Međunarodnom tjednu svijesti o prijevarama koji se obilježava u periodu od 16.-20. studenoga 2020. godine.

Povodom obilježavanja Međunarodnog tjedna svijesti o prijevarama te uključivanja mladih u tokove političkih procesa i ove se godine provodi regionalno istraživanje na temu „Percepcija prijevare i korupcije te kriteriji za otkrivanje (ne)korumpiranog ponašanja među studentima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji“.

U Hrvatskoj istraživanje provode Ekonomski fakultet u Zagrebu, Ekonomski fakultet u Osijeku , Libertas Međunarodno Sveučilište – Libertas International University , Visoka poslovna škola PAR – Rijeka, Veleučilište VERN i Visoko učilište Algebra.

➡️ Glavni cilj istraživanja je istražiti pojavnost i raširenost korupcije te generalnu percepciju studenata spram prijevara u hrvatskom društvu. Rezultati istraživanja bit će predstavljeni javnosti na konferenciji povodom održavanja Međunarodnog tjedna svijesti o prijevarama 16. studenoga 2020. godine.

Pozivamo studente da popune predmetni upitnik koji se nalazi ovdje

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: