Međunarodna znanstveno-stručna konferencija “Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država (2)“

U tijeku je organizacija međunarodne znanstveno-stručne konferencije pod nazivom „Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država  (2)“ koja će se održati od 09. do 11.12.2020. u Zagrebu i u Osijeku. Inicijator i organizator skupa je Institut za migracije i narodnosti (IMIN), znanstveno-istraživačka institucija s najdužim stažem u Republici Hrvatskoj, a i u širem okruženju u istraživanju unutarnjih i vanjskih migracija, nacionalnih manjina i hrvatske dijaspore.

Do sada potvrđeni suorganizatori konferencije su: Ekonomski fakultet Zagreb, Ekonomski fakultet u Osijeku, Institut za javne financije, Libertas Međunarodno Sveučilište, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment, Veleučilište ‘VERN‘, Europska poslovna škola Zagreb, Fakultet hrvatskih studijaMatica iseljenika, Inštitut za narodnostna vprašanja i Filozofski fakultet u Nišu. Uz navedene institucije načelno je prihvaćena i suorganizacija Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Udruge Hrvata BiH Prsten.

Pozivamo sve zainteresirane znanstvenike i stručnjake u Republici Hrvatskoj, hrvatskoj dijaspori, kao i znanstvenike i stručnjake u regiji i svijetu da se prijave na konferenciju i da svojim radovima pridonesu razvoju znanosti i struke iz područja konferencije, kao i rješavanju aktualnih izazova s kojima se susrećemo.

Više informacija o konferenciji pogledajte u pozivnom pismu.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: