Najuspješniji Alumni Libertasa

Domagoj Vlahović, najbolji student svoje generacije i jedan od najboljih i najuspješnijih studenata Libertasa posjetio je rektora Sveučilišta, prof.dr.sc.Duška Pavlovića.

Danas Domagoj Vlahović radi kao koordinator implementacije inovacijskih projekata banaka UniCredit Grupe za Istočnu Europu u Beču. Devizija unutar koje posluje je CIB (Corporate Investment Banking) inovacijski projekti UniCredit Grupe.

Do prestižne pozicije na kojoj Domagoj danas radi došao je kako on kaže, upornim radom u sektoru bankarstva koje ga posebno fascinira. Njegova uspješna karijera počela je na tadašnjoj Visokoj poslovnoj školi Libertas gdje je kao najbolji student generacija dobio čak 5 dekanovih nagrada za najbolji prosjek, a plasmanom na natjecanju Case Study Competition, 2013. godine, koje se održavalo na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu osvojio je 1.mjesto. Završetkom diplomskog specijalističkog studija Menadžment bankarstva, financija i osiguranja, Domagoj dobiva stipendiju UniCredit Grupe u Milanu koja mu  osigurava praksu, a nakon toga i posao u odjelu Management Consultinga.

Sveučilište Libertas ponosno ističe bivše studente koji su postigli zavidne karijere, a posebice one koji su postigli ovako vrhunske pozicije u vodećim europskim metropolama kao što je Domagoj postigao. Svojim znanjem i vještinama koje je stekao studirajući na našem Sveučilištu, Domagoj će postići još i mnogo više.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: