Udruga Informo studentima Libertasa predstavila natječaj za stipendiranu stručnu praksu u izradi EU projekta

Predstavnici udruge Informo iz Vodnjana, voditelja Konzorcija “Hrvatska sveučilišta za EU projekte” danas su posjetili Sveučilište Libertas i zainteresiranim studentima predstavili raspisan natječaj za mobilnost studenata radi obavljanja stručne prakse kroz program Erasmus+ programa ključne aktivnosti. Partneri projekta su European Generation (Italija) i European projects association (Belgija). Cijeli natječaj preuzmite na linku.

Osim detaljno objašnjenih uvjeta natječaja za studente, mogućnosti i prilika za stipendiranu stručnu praksu u izradi EU projekata, predstavnici udruge Informo predstavili su i vlastiti rad koji uključuje poticanje zapošljavanja, stručnog usavršavanja i obrazovanja. Sa studentima su razgovarali o stanju na tržištu rada, prilikama i prijetnjama, kao i razlozima zbog kojih pojedinci teže nalaze posao ili otežano rukovode vlastitim poduzećem. Studenti su interaktivno sudjelovali u prezentaciji i pokazali značajan interes za prijavu na natječaj.

Sve uvjete natječaja i odgovore na brojna pitanja možete pronaći u ranijoj objavi na ovoj stranici. Također za dodatne upite obratite se našoj voditeljici Ureda za međunarodnu suradnju, mr.sc Kseniji Keči na mail: kkeca@libertas.hr ili osobno dođite u Ured za međunarodnu suradnju (1.kat)

Rok za prijavu na natječaj je 09.studenog 2018.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: