Tradicionalno božićno darivanje Sveučilišta Libertas

Volonterski kutak Sveučilišta Libertas se i ove godine vrijedno organizirao  u ovom predblagdanskom periodu kako bi se prikupile donacije za najpotrebitije članove našeg društva.

Tako smo ove godine posjetili Kuću za Mlade “Da život imaju” (Selska cesta 165) gdje smo darivali mlade korisnike doma za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i družili se razmjenjujući zajedničke interese i iskustva. Kao i svake godine i ove smo posjetili jednu od pučkih kuhinja u gradu Zagrebu, ovoga puta u Gundulićevoj 12, Družbe sestara Milosrdnica. Nakon ispomoći u dijeljenju obroka i darova, sestre su studente toplo ugostile, zahvalile se ručkom i provele ih kroz samostanski kompleks unutar kojeg se nalazi i sama pučka kuhinja.

Nakon uspješno završenih inicijativa, želimo se zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovogodišnjem darivanju, ponajviše Studentskom Zboru, svim zaposlenicima, te svim vrijednim volonterima Sveučilišta koji su i ove godine svojim primjerom pokazali svoju solidarnost, angažiranost i socijalnu osjetljivost.

Na tom tragu, u ime Volonterskog kutka Sveučilišta Libertas, želimo vam sretan Božić te sretnu i ispunjenu Novu 2024.godinu.

 

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email