Tiskan drugi broj Libertas studentskih novina

Studentski zbor Sveučilišta Libertas izdao je svoj drugi broj Libertas studentskih novina koji je od sada dostupan u prostorijama Sveučilišta. Ovaj je broj zamišljen kao dobrodošlica studentima prve godine koji se tek upoznaju sa našim Sveučilištem i možda žele saznati nešto više o zbivanjima u protekloj akademskoj godini. Isto tako, svi studenti pozvani su uključiti se u aktivnosti Studentskog zbora pa tako i u izdavanje Libertas novina kako bi pomaknuli vlastite granice i proaktivnošću činili svijet boljim. Javite se na mail: studentski.zbor@libertas.hr

Riječi dobrodošlice uputio je i predsjednik Studentskog zbora, Vjenceslav Sošić: “Libertas teži odvažnosti i mogu vam reći da ćete ovdje, osim stručnog znanja, naučiti djelovati, reagirati, stvarati i razmišljati, ali to prije svega morate željeti. Budite redoviti na predavanjima, prvi pomiču granice!”

Osim što se Libertas novine mogu besplatno preuzeti u prostorijama ispred referade, u studentskom klubu i drugim mjestima, možete ih čitati i online.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: