Reakreditacija zajedničkog poslijediplomskog doktorskog studija “Međunarodni odnosi”

Zajednički poslijediplomski doktorski studij Libertas međunarodnog sveučilišta i Sveučilišta u Zadru “Međunarodni odnosi” trenutno prolazi postupak reakreditacije u organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu Libertas međunarodno sveučilište će 30. siječnja 2019. posjetiti stručno povjerenstvo koje će provesti postupak reakreditacije, a obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog osoblja i doktorandima. Protokol posjeta stručnog povjerenstva za reakreditaciju preuzmite ovdje.

Sastanak s doktorandima poslijediplomskog doktorskog studija Međunarodni odnosi održat će se u dvorani 17 na 3. katu zgrade Rektorata (Trg J. F. Kennedy 6b, Zagreb) s početkom u 10:00 sati.

Ako želite članovima stručnog povjerenstva koje provodi postupak reakreditacije ostaviti svoj komentar, primjedbu, sugestiju u vezi navedenog studijskog programa, želite pohvaliti rad vašeg visokog učilišta ili pojedinaca, slobodno izrazite svoje argumentirano mišljenje putem povjerljive komunikacije na https://www.azvo.hr/hr/komentari-phd.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentar (anonimna dostava poruka). Vaše će se poruke koristiti isključivo u internom radu stručnog povjerenstva te neće biti dostupne predstavnicima vašeg visokog učilišta. Ako želite ugovoriti individualni razgovor s članovima stručnog povjerenstva tijekom posjeta, molimo da to ovdje i napišete. Agencija će u protokolu posjeta predvidjeti termin za takve razgovore.

Više o reakreditaciji poslijediplomskih doktorskih studija pročitajte ovdje.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: