Profesori dr.sc. Ljubo Jurčić i dr.sc. Slaven Ravlić novi zaposlenici Libertasa

Prof. dr.sc. Ljubo Jurčić i prof. dr.sc. Slaven Ravlić novi su zaposlenici Libertas Međunarodnog Sveučilišta čime se nastavlja kontinuitet politike podizanja znanstvene i nastavne kvalitete na našem Sveučilištu. Pored nastavnog angažmana, profesori Jurčić i Ravlić izabrani su u uredništvo našeg znanstvenog časopisa Međunarodne studije čime se dodatno osnažuje njegovo uredništvo.

prof. dr. sc. Ljubo Jurčić ugledni je hrvatski ekonomist i sveučilišni profesor. Diplomirao je i doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Objavio je veliki broj znanstvenih i stručnih radova i knjiga. Bio je ministar gospodarstva Republike Hrvatske i zastupnik u Hrvatskom Saboru. Predsjednik je Hrvatskog društva ekonomista.

 

 

prof. dr. sc. Slaven Ravlić ugledni je hrvatski sociolog, politolog i sveučilišni profesor. Bio je glavni urednik nekoliko časopisa, a od 2005. godine glavni je urednik Hrvatske opće enciklopedije. Pokretač je i urednik leksikografskih edicija i biblioteka. Autor je brojnih znanstvenih radova i knjiga.

 

 

 

Obojici profesora želimo dobro zdravlje i uspješan rad na Libertas Međunarodnom Sveučilištu!

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: