Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu projekta ArhKonTur

Libertas međunarodnom sveučilištu u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva“ odobreno je 1.581.672,08 HRK za projekt „ArhKonTur – Arheološki konceptualno turističko vođenje za mlade i seniore“. Projekt čiji je nositelj Libertas međunarodno sveučilište financira se sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u punom iznosu, a partneri u projektu su Adriatic Travel&Trade d.o.o. i Udrugom nezavisnih putničkih agenata Hrvatske (UNPAH). Svrha projekta je povećanje zapošljivosti ranjivih skupina nezaposlenih mladih i starijih osoba u cilju integracije na tržište rada u sektoru turizma kroz realizaciju posebno prilagođenih inovativnih programa usavršavanja i osposobljavanja za ciljane specijalističke usluge arheološkog turističkog vođenja namijenjenog razvoju novih proizvoda kulturnog/arheoloških turizma.

Ciljne skupine projekta su sve nezaposlene osobe, a koji su pripadnici ranjivih skupina (mlađi od 25 godina, stariji od 54 godine) kao i predavači i mentori praktične nastave.

Ugovor je potpisan s Ministarstvom turizma RH (posredničko tijelo 1) i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (posredničko tijelo 2).

Pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanjem u projektu, a ulaze u ciljnu skupinu da se jave voditeljici Ureda za međunarodnu suradnju, Kseniji Keča na mail adresu kkeca@libertas.hr

 

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: