Otvorene prijave za seminar “Umijeće pregovaranja”

Seminar

Umijeće pregovaranja

Sveučilište Libertas i Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld organiziraju dvodnevni seminar UMIJEĆE PREGOVARANJA koji će se usredotočiti i odgovoriti na sljedeća pitanja.

Mogu li se svi sukobi i neugodne situacije riješiti pregovorima i razgovorom? Kada pregovarati, a kada ne? Kako pregovarati u različitim situacijama i s ljudima različitog profila, karaktera i interesa? Koje su nam pregovaračke vještine potrebne za uspješno pregovaranje? Imamo li ih prirođene ili ih možemo razviti? Kako ih koristiti? Kako se pregovara u međunarodnim organizacijama, kako to rade najbolji?
Seminar će se održati  13. i 14. prosinac 2019. godine u Sveučilištu Libertas Trg J. F. Kennedya 6 b, Zagreb, Konferencijska dvorana

PREDAVAČ

  • Joško Klisović je aktivno angažiran u vanjskoj politici kao profesionalni diplomat i državni dužnosnik više od 25 godina. Sudjelovao je u brojnim bilateralnim i multilateralnim pregovorima u ime RH, uključujući Sporazum o normalizaciji odnosa sa SRJ, sporazuma o statusu NATO i UN snaga u Hrvatskoj, bio glavni tajnik Pregovaračke skupine za ulazak RH u EU, pregovarao je Sporazum o EEA, te Višegodišnji proračunski okvir EU, itd. Predsjedao je mnogim međudržavnim bilateralnim povjerenstvima za rješavanje otvorenih pitanja (npr. sa Srbijom, Slovenijom, Mađarskom, itd), kao i međuvladinim povjerenstvima u kojima su pregovaračke vještine bile ključne za uspješan rade (npr. povjerenstva za internacionalizaciju gospodarstva, za NATO, za sprječavanje terorizma, za izradu Nacionalne sigurnosti RH, itd.). Na stručnom usavršavanju na Sveučilištu Harvard postigao najbolje rezultate u svojoj generaciji u području pregovora.

PRIJAVE

Prijave se zaprimaju do 6. prosinca 2019.  elektroničkim putem na cjelozivotno@libertas.hr, telefonskim putem na 01 5633 151 ili putem prijavnog obrasca.

KOTIZACIJA

Cijena seminara iznosi 2.500,00kn po polazniku.

Više informacija potražite ovdje.

 

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: