Otvoren natječaj za studentsku razmjenu putem Erasmus+ programa

Objavljen je natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka i stručne prakse kao i nastavnog osoblja u svrhu poučavanja, sve u sklopu Erasmus+ programa ak.god 18./19. (ljetni semestar). Natječaj možete preuzeti na linku.

Prijaviti se mogu svi redovni i izvanredni studenti, pod uvjetom da imaju ostvarenih 60 ECTS bodova za studijski boravak, dok za međunarodnu praksu uvijet ostvarenih ECTS bodova nije nužan. Rok prijave je 30. studenog 2018. Sve informacije mogu se pronaći u spomenutom natječaju, a ukoliko imate dodatna pitanja, možete nas posjetiti u vrijeme konzultacija (četvrtkom od 10:30h do 11:30h ) ili se javiti mail porukom voditeljici Ureda za međunarodnu suradnju Kseniji Keča kkeca@libertas.hr i/ili asistentici u Uredu za međunarodnu suradnju Martini Glavan na martinaglavan9@gmail.com

Pozivamo sve zainteresirane na prijavu na natječaj kako bi obogatili svoj životopis iskustvom studiranja ili rada u inozemstvu. Popis partnerskih sveučilišta na kojima se odvija razmjena potražite u nastavku:

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: