Objavljen novi broj časopisa Međunarodne studije (1/2023)

Zadovoljstvo nam je predstaviti novi broj časopisa Međunarodne studije, Vol. XXIII. No. 1., 2023.

Elektronskom izdanju možete pristupiti putem poveznice, a tiskano izdanje bit će dostupno u knjižnici sveučilišta nakon 1. srpnja.

Libertas međunarodno sveučilište je 2019. godine preuzelo izdavanje časopisa Međunarodne studije: časopis za međunarodne odnose, vanjsku politiku i diplomaciju. Časopis je utemeljen 2000. godine te predstavlja dugu tradiciju u proučavanju područja međunarodnih odnosa, vanjske politike, međunarodne ekonomije i srodnih područja i u poticanju interdisciplinarnog pristupa. Dugogodišnji urednik, sve do svoje smrti, bio je Radovan Vukadinović, a od preuzimanja časopisa od strane Libertas međunarodnog sveučilišta glavni urednik je Vladimir Filipović.

Objavljuje dvostruko-anonimno recenzirane znanstvene radove iz područja društveno-humanističkih znanosti, polja politologija, ekonomija, pravo, povijest, filozofija itd. Časopis objavljuje znanstvene članke, prikaze knjiga te drugi relevantan sadržaj. Godišnje se objavljuju dva broja časopisa, u ljetnim i zimskim danima, u tiskanom i elektronskom obliku. Tekstovi se objavljuju na hrvatskom i engleskom jeziku.

Časopis ima ugledno domaće i inozemno Uredništvo te je zastupljen u većem broju etabliranih međunarodnih baza znanstvenih časopisa.

Sve dosadašnje brojeve možete pronaći u digitalnom obliku na stranicama Hrčka.

U ime Uredništva pozivamo vas da svojim radovima doprinesete daljnjem razvoju časopisa Međunarodne studije. Upute za autore možete pronaći na mrežnoj stranici. Za sve informacije i prijedloge slobodno nam se obratite na email glavnog urednika Vladimira Filipovića na vfilipovic@libertas.hr.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: