Izašao sedmi broj studentskih novina “Libertas”

Naš novinarski tim marljivo je radio na pripremi novog, 7. broja studentskih novina Libertas kako bi vam i ovaj put donio pregršt zanimljivog sadržaja, inspirativnih priča i putopisa te predivnih popratnih fotografija.

U sedmom broju možete saznati više o radu Volonterskog kutka i upoznati kolegice i kolege koji nesebično pomažu potrebitima i koji nam svima mogu poslužiti kao uzor. Pročitajte i što rade vrijedne kolegice i kolege iz Diplomatskog kluba te obavezno poslušajte njihov novi podcast – Libertas talks.

Osim zanimljivih intervjua, donosimo vam i pokoji putopis kao inspiraciju za vašu iduću avanturu ili, ako ste više „kućni tip”, bacite oko na preporuke kolegica za dobru knjigu i napetu seriju ili pak saznajte koji su izazovi učenja kineskog jezika online putem.

Novi broj možete pronaći u Libertasovoj knjižnici i u Centru za karijere, a možete ga čitati i online


Ekipa iz novinarskog tima s nestrpljenjem očekuje nove suradnice i suradnike, nove priče, fotografije i ideje… Pripreme za osmi broj već su počele! Podijelite s nama svoje iskustvo, zadivite nas svojim analitičkim vještinama ili nas jednostavno sve nasmijte nekom dobrom pričom.
Javite nam se putem maila na szbor@libertas.hr. Veselimo se suradnji!

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email