Gostovanje direktorice turističke zajednice grada Nina

U ponedjeljak 18. ožujka 2019.g. na Libertas međunarodnom sveučilištu studentima 3. godine preddiplomskog stručnog studija Turistički i hotelski menadžment kolegij Ekologija u turizmu predavanje je održala   dr. sc. Marija  Dejanović, direktorica Turističke zajednice grada Nina. Tema predavanja bila  je „Prirodne atraktivnosti i turizam grada Nina“.

Povod predavanju je Nagrada za osobnu inovaciju i kreativnost kao poticaj i uzor u uređenju i organiziranju aktivnosti u destinaciji na originalan način  2018. – EDEN Network Association. Turističku ponudu i sadržaje Nina prepoznaju hrvatske i međunarodne udruge, profesionalci u turizmu, poslovni partneri i turisti što je priznanje za njegove stanovnike i sve koji unapređuju ninsku turističku ponudu.

Ninski zaljev skriva čudesnu i neobičnu prirodnu baštinu; pješčane plaže, ljekovito blato, polja soli, bogat ptičji svijet, rijetke i endemične biljke, a kulturna baština Nina stara je preko tri tisuće godina. Nin je najstariji hrvatski kraljevski grad, kolijevka hrvatske države, a zovu ga i hrvatski Betlehem. Izvrstan zemljopisni položaj pruža Ninu brojne mogućnosti posjete uzbudljivim odredištima, od nacionalnih parkova do ribarskih mjesta.

 

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: