Dani poslova u turizmu

Dani poslova u turizmu zajednički su projekt Ministarstava rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu. Prilika je to da brojni poslodavci-izlagači predstave mogućnosti koje nude za zapošljavanje, odnosno slobodna radna mjesta za ovu godinu, a na svakom će se izlagačkom mjestu moći i izravno pojedinačno razgovarati sa zainteresiranim osobama za posao. Uz to, organizirati će se i panel rasprave, promocija mjera aktivne politike zapošljavanja,  centara kompetencija u turizmu kao i obrazovne mogućnosti za ta zanimanja.

  • 17. siječnja 2018. u Osijeku, Sportska dvorana Gradski vrt, Ulica kneza Trpimira 23, 31000, Osijek, od 9 do 15 sati
  • 26. siječnja 2018. u Zagrebu, Kongresna dvorana na Zagrebačkom velesajmu, Avenija Dubrovnik 15, 10 000, Zagreb, od 9 do 15 sati
  • 2. veljače 2018. u Splitu, Športski centar Gripe, Osječka 11, 21000, Split, od 9 do 15 sati

U sklopu ovogodišnjih Dana poslova u turizmu, Ministarstvo turizma organizira nagradni natječaj “Inovativan budi – turizam ti posao nudi” namijenjen srednjim ugostiteljsko-turističkim školama i visokim učilištima s programima iz područja turizma i ugostiteljstva. Cilj natječaja je promocija ugostiteljsko-turističkih zanimanja i turizma kao atraktivnog resora koji pruža mogućnost zapošljavanja. Na natječaj se mogu prijaviti srednje ugostiteljsko-turističke škole i visoka učilišta s programima iz područja turizma i ugostiteljstva. Prijave se primaju od 15. do 29. siječnja 2018.

 

 

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: