Svečane promocije diplomanata Sveučilišta Libertas

U posljednjih 15 godina, Libertas međunarodno sveučilište održalo je mnogobrojne svečane promocije diplomanata stručnih i sveučilišnih preddiplomskih, specijalističkih i magistarskih studija u Zagrebu, Dubrovniku i Kutini. Ovaj važan dan u životima mladih, ambicioznih, poslovnih i stručnih pojedinaca bitna je stavka u osobnom dostignuću i budućoj karijeri. Svečana dodjela diploma uvijek izaziva bujicu emocija, što kod slavljenika, što kod njihovih najbližih. S obzirom da vrijeme u kojem živimo zahtijeva kontinuiran rad na osobnom razvoju i poslovnom usavršavanju, stečene diplome nikako ne smiju označavati vrhunac uspjeha u životima naših studenata, već novi početak u sljedećoj fazi rasta i razvoja.

16.prosinca 2005. Zagreb

U petak, 16. prosinca u 12.oo sati, u Velikoj dvorani Visoke poslovne škole Libertas u Zagrebu promovirali smo prvu generaciju diplomiranih studenata – stručnih prvostupnika / prvostupnica poslovne ekonomije.

24.studenog 2006. Zagreb

Visoka poslovna škola Libertas svečano obilježila treću godinu svog postojanja svečanom promocijom druge generacije baccalaureata i dodjelom dekanove nagrade za postignut uspjeh tijekom studija u akademskoj godini 2006/07.

 

30.studenog 2007. Zagreb

30. studenog 2007. godine, u Velikoj čitaonici Hrvatskog državnog arhiva u Zagrebu održana je promocija treće generacije stručnih prvostupnica i prvostupnika poslovne ekonomije te su dodijeljena priznanja za izvanredne akademske rezultate u obliku dekanove nagrade najuspješnijim studenticama i studentima.

02.prosinca 2008. Zagreb

Visoka poslovna škola Libertas u Velikoj čitaonici Hrvatskog državnog arhiva u Zagrebu svečano je promovirana prva generacija diplomiranih stručnih specijalista/specijalistica kao i četvrta generacija stručnih prvostupnica/ prvostupnika poslovne ekonomije, a dodijeljene su i dekanove nagrade najuspješnijim studentima koji su svojim radom i rezultatima pokazali da izvrsnost znači poticaj za nova postignuća u razvoju svakog mladog čovjeka.

25.studenog 2009. Zagreb

Svečana promocija drugog naraštaja diplomiranih stručnih specijalista/specijalistica kao i petog naraštaja stručnih prvostupnica/ prvostupnika poslovne ekonomije. Uz tradicionalnu svečanu promociju obilježena je i peta obljetnica početka rada Visoke poslovne škole Libertas te su dodijeljene su dekanove nagrade najuspješnijim studentima u akademskoj godini.

23.studenog 2010. Zagreb

Svečana promocija 139 Libertasovih prvostupnica i prvostupnika Poslovne ekonomije i 33 stručnih specijalistica/ specijalista Menadžmenta bankarstva, osiguranja i financija i Menadžmenta unutarnje i međunarodne trgovine i dodjela Dekanove nagrada najboljim studentima.

23.studenog 2011. Zagreb

SSvečana promocija 139 stručnih prvostupnika/ca Poslovne ekonomije i 42 stručnih specijalistica i specijalista Menadžmenta bankarstva, osiguranja i financija i Menadžmenta unutarnje i međunarodne trgovine i dodjela Dekanove nagrada najboljim studentima.

11.lipnja 2012. Dubrovnik

Promovirana prva generacija dubrovačkih diplomanata preddiplomskih studija Međunarodni odnosi i diplomacija i Međunarodno poslovanje i ekonomija i diplomskog studija Međunarodni odnosi i diplomacija u Kazalištu Marina Držića. U sklopu svečanosti dodijeljen je i prvi počasni doktorat gospodinu Robertu H. Benmoscheu, predsjedniku i izvršnom direktoru American International Group.

28.studenog 2012. Zagreb

Visoka poslovna škola Libertas promovirala je osmu generaciju stručnih prvostupnica i prvostupnika te time obilježila 8. godinu svoga rada. 29. studenog 2012. Visoka poslovna škola Libertas promovirala je, uz prvostupnike i petu generaciju specijalista i to stručnih specijalistica /specijalista Menadžmenta unutarnje i međunarodne trgovine te Menadžmenta bankarstva, osiguranja i financija. Svečanost su uveličali i predstavnici različitih gospodarskih subjekata, diplomati u RH, članovi Upravnog vijeća kao i profesori.

20.lipnja 2013. Zagreb

Visoka poslovna škola Libertas promovirala je šestu generaciju stručnih specijalistica/specijalista Menadžmenta unutarnje i međunarodne trgovine te Menadžmenta bankarstva, osiguranja i financija.

14.lipnja 2013. Dubrovnik

Dubrovnik international university (DIU) organiziralo je svečanu promociju za svoje diplomante u staroj jezgri grada Dubrovnika.

12.studenog 2013. Kutina

Održana promocija prve generacije Libertaša koji su upisali i završili dodiplomski studij Poslovne ekonomije VPŠ Libertas u Kutini. Prvi put u povijesti grada u Kutini su promovirani studenti koji su završili studij u Kutini. Iz prve generacije od 120 studenata Poslovne ekonomije na VPŠ Libertas u Kutini koji su započeli studij 2010. godine, 60 studenata je na Dan grada Kutine promovirano u Baccalaureus i Baccalaureus prvog stupnja Poslovne ekonomije!

20.studenog 2013. Zagreb

U srijedu, 20. studenog, održana je promocija više od 200 studenata koji su završili preddiplomske i diplomske studije na Visokoj poslovnoj školi Libertas u Zagrebu u akademskoj godini 2012./2013.

02.lipnja 2014. Dubrovnik

Svečana promocija treće generacije studenata DIU Libertas u staroj jezgri grada Dubrovnika.

12.studenog 2014. Kutina

2. studenog održana je svečana promocija druge generacije stručnih prvostupnica i prvostupnika koji su završili preddiplomski stručni studij Poslovne ekonomije u nastavnom centru Kutina.

24.-25.studenog 2014. Zagreb

24. i 25. studenog u Zagrebu se održala promocija prvostupnica i prvostupnika preddiplomskog stručnog studija Poslovne ekonomije i Turističkog i hotelskog menadžmenta te stručnih specijalista Menadžmenta unutarnje i međunarodne trgovine i Menadžmenta bankarstva, osiguranja i financija te magistra Međunarodnih odnosa i diplomacije! U utorak 25. studenog održana je svečana promocija magistara i magistrica međunarodnih odnosa i diplomacije koji su završili diplomski studij na DIU Libertas Međunarodnom sveučilištu, a dodijeljen je i počasni doktorat.

28.svibnja 2015. Dubrovnik

Četvrta generacija studenata DIU Libertas u Dubrovniku ponosno je zakoračila u svečani klauster Dominikanskog samostana u Dubrovniku kako bi primila svoje diplome. DIU alumni počastili su još jednu grupu mladih i obrazovanih studenata koji će uskoro početi graditi svoje karijere u području međunarodnih odnosa i diplomacije i međunarodnog poslovanja.

24. i 25.studenog 2015. Zagreb

24. i 25. studenog u Hrvatskom državnom arhivu su održane promocije prvostupnica i prvostupnika preddiplomskog stručnog studija Poslovne ekonomije i Turističkog i hotelskog menadžmenta te stručnih specijalista Menadžmenta unutarnje i međunarodne trgovine i Menadžmenta bankarstva, osiguranja i financija, ali i magistra Međunarodnih odnosa i diplomacije.

31.svibnja 2016. Dubrovnik

31. svibnja 2016. godine okupili su se profesori, studenti i osoblje Libertas međunarodnog sveučilišta kako bi proslavili uspješan kraj još jedne akademske godine u klaustru Dominikanskog samostana u Dubrovniku. Gospodinu Davoru Đivu Gjivoju dodijeljen je počasni doktorat kao priznanje za sve što je kroz život učinio za naše sveučilište, svoj rodni grad Dubrovnik, ali i cijelu domovinu. Najuspješnijim studenticama preddiplomskog i diplomskog studija Međunarodnih odnosa i diplomacije diplome je uručio predsjednik Sveučilišta dr. sc. Duško Pavlović. Prof. emeritus Stjepan Krasić dodijelio je Melady nagradu najuspješnijoj studentici preddiplomskog studija Mari Kačić. Čestitke svim diplomantima i ovogodišnjem laureatu!

15.studenog 2016. Kutina

U utorak 15.11.2016. godine u Kutini promovirana je četvrta generacija prvostupnika Poslovne ekonomije. Na svečanosti kojoj su nazočili brojni roditelji i uzvanici iz Grada Kutine, na čelu s gradonačelnikom Kutine gospodinom Andrijom Rudićem, a studenti su primili svoje diplome iz ruku rektora prof. dr. sc. Duška Pavlovića. Posebnost ove promocije je i to što po prvi puta studenti iz Kutine primaju sveučilišne diplome po čemu je i Grad Kutina postao sveučilišni Grad što je istaknuto kao nova vrijednost za studente Sveučilišta Libertas, ali i Grad Kutinu.

23. i 24.studenog 2016. Zagreb

23. i 24. studenog 2016. u Hrvatskom državnom arhivu održana je svečana promocija studenata Sveučilišta Libertas. Promovirani su diplomanti preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih i stručnih studija te sveučilišnog poslijediplomskog specijalističkog studija. Drugog dana promocije dodijeljene su i rektorove nagrade najboljiim studentima za posebna dostignuća.

31.svibnja 2016. Dubrovnik

31. svibnja 2016. godine okupili su se profesori, studenti i osoblje Libertas međunarodnog sveučilišta kako bi proslavili uspješan kraj još jedne akademske godine u klaustru Dominikanskog samostana u Dubrovniku. Gospodinu Davoru Đivu Gjivoju dodijeljen je počasni doktorat kao priznanje za sve što je kroz život učinio za naše sveučilište, svoj rodni grad Dubrovnik, ali i cijelu domovinu. Najuspješnijim studenticama preddiplomskog i diplomskog studija Međunarodnih odnosa i diplomacije diplome je uručio predsjednik Sveučilišta dr. sc. Duško Pavlović. Prof. emeritus Stjepan Krasić dodijelio je Melady nagradu najuspješnijoj studentici preddiplomskog studija Mari Kačić.

15.studenog 2017. Kutina

U srijedu 15.11.2017. godine u Kutini promovirana je peta generacija prvostupnika Poslovne ekonomije. Na svečanosti su nazočili brojni roditelji i uzvanici iz Grada Kutine, na čelu sa zamjenicom gradonačelnika Sonjom Repić. Diplome je studentima svečano uručio rektor sveučilišta prof. dr. sc. Duško Pavlović.

30.studenog i 01.prosinca 2017. Zagreb

0. studenog i 1. prosinca 2017. u Zagrebačkom kazalištu mladih održana je svečana promocija studenata Sveučilišta Libertas. Promovirani su diplomanti preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih i stručnih studija te sveučilišnog poslijediplomskog specijalističkog studija. Svečanosti je vodio rektor Sveučilišta Libertas prof.dr.sc. Duško Pavlović, uz mr.sc. Zvonka Agičića, kao prvog promotora i doc.dr.sc. Ante Samodola kao drugog promotora. Drugog dana promocije dodijeljene su i rektorove nagrade studentima Dariu Tušeku za studenta generacije stručnih preddiplomskih studija, Adelini Dokman za studenticu generacije sveučilišnih preddiplomskih studija, Kristijanu Jakopoviću za studenta generacije specijalističkih studija, Moniki Mikulec za najbolji sveučilišni završni rad, Adnanu Kulenoviću za najbolji stručni završni rad, Vedranu Vukeliću za najbolji diplomski rad. Rektorovu nagradu za najbolji specijalistički diplomski rad dobila je Smiljana Miškulin Jurkić.

05.lipnja 2018. Zagreb

Održana je svečana promocija diplomanata Sveučilišta Libertas, 05. lipnja 2018. u Zagrebačkom kazalištu mladih. Pred oko 500 uzvanika, diplome je primilo 120 diplomiranih studenata Libertasovih preddiplomskih sveučilišnih i stručnih studija te diplomskih specijalističkih i magistarskih studija, a koji su diplomirali od zadnje promocije održane u prosincu 2017. do svibnja 2018. godine.  Svečanu promociju je otvorio rektor Sveučilišta prof. dr. sc. Duško Pavlović koji je čestitao diplomantima na akademskim postignućima i naglasio važnost visokog obrazovanja i stečenog znanja za buduće zaposlenje na izazovnom tržištu rada.

Sveučilište Libertas - Svečana promocija - Zagreb - 5. lipnja 2018

30.studenog 2018. Zagreb

30. studenog 2018. održana je svečana promocija diplomanata Sveučilišta Libertas u Zagrebačkom kazalištu mladih. Pred gostima, prijateljima i obitelji, diplome je svečano primilo 200 diplomiranih studenata Libertasovih preddiplomskih sveučilišnih i stručnih studija te diplomskih specijalističkih i magistarskih studija, a koji su diplomirali od zadnje promocije održane u lipnju 2018.godine.
Svečanu promociju je otvorio rektor Sveučilišta prof. dr. sc. Duško Pavlović koji je čestitao diplomantima na akademskim postignućima i naglasio važnost visokog obrazovanja i stečenog znanja za buduće zaposlenje na izazovnom tržištu rada. S obzirom da je do ove promocije diplomirala i grupa studenata sveučilišnog studija Gluma, prisutni su imali priliku uživati u izvedbenoj točki Libertasovih umjetnika. Također, sedam diplomanata svečano je primilo Rektorovu nagradu, a počasni doktorat predan je rektorici Sveučilišta u Zadru prof.dr.sc.Dijani Vican za predan rad te doprinos znanosti i suradnji Sveučilišta Libertas sa Sveučilištem u Zadru.

Svečana promocija studenata Sveučilišta Libertas u Zagrebu - 30. studeni 2018.

12.12.2018. Dubrovnik

12.prosinca 2018. godine u kongresnoj dvorani hotela Excelsior u Dubrovniku diplome su svečano primili diplomanti preddiplomskih studija Sveučilišta Libertas. Rektor Sveučilišta Libertas prof.dr.sc. Duško Pavlović održao je kratki govor u kojem je naglasio važnost obrazovanja i cjeloživotnog učenja, te potaknuo diplomante na nastavak procesa obrazovanja i nakon stjecanja diplome. Pročelnik UO za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Đivo Brčić također je uputio čestitke diplomantima i njihovim obiteljima, te im poželio još barem jednu dodjelu diploma.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: