Pomozimo drugima da osjete božićni duh – tradicionalno božićno darivanje Sveučilišta Libertas

Dragi studenti, cijenjeni nastavnici i nenastavno osoblje Sveučilišta,

U duhu ljubavi, dobrote i zajedništva koji krase blagdansko razdoblje, Volonterski Kutak našeg Sveučilišta organizira prikupljanje potrepština za one najpotrebitije članove našeg društva. Ipak, svjesni smo da sami ne možemo postići velik iskorak, stoga računamo na vašu dragocjenu pomoć i ove godine! 

Ove godine surađujemo s Caritasovom Kućom za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi “Da život imaju”, Selska cesta 165, Zagreb i Pučkom kuhinjom Družbe sestara Milosrdnica u Gundulićevoj 12, Zagreb. 

Što prikupljamo?

Prikupljamo higijenske potrepštine svih vrsta (osobna higijena, sredstva za čišćenje, sredstva za dezinfekciju, vlažne maramice ..), prehrambene artikle (poput slatkih proizvoda, gotovih jela, konzervirane hrane s dužim rokom trajanja i voća …) te poklon bonova (DM, Bipa, trgovački lanci, shopping centri).

Kako se uključiti?

Donacije će se prikupljati do 18.12. (naredna dva tjedna) svakog dana od ponedjeljka do petka od 9:00-17:00 h na porti Sveučilišta Libertas, na adresi Trg J. F. Kennedyja 6b. 

20. i 21.prosinca prikupljene donacije će studenti i profesori odnijeti na navedene lokacije u obliku higijenskih i prehrambenih paketa (obavijest za sve zainteresirane za odlazak stiže naknadno).

 

Svaka vaša donacija će značiti svijet onima koji se osjećaju izgubljeno i osamljeno. Neka naše zajedničko djelovanje bude svjetionik nade za one kojima je potrebna pomoć.

Hvala vam na vašem doprinosu, jer zajedno možemo učiniti razliku i uljepšati blagdane onima kojima je to najpotrebnije.

Vaši Volonteri

 


Alone we can do so little; together we can do so much.” Hellen Keller

 

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: