Studentski zbor

Dragi studenti,

kao Studentskom zboru u cilju nam je povećati kvalitetu studentskog života te poboljšati komunikaciju među studentima. Težimo svakodnevan život i atmosferu na Sveučilištu za sve učiniti što ugodnijim.

Studentski zbor je studentsko izborno predstavničko tijelo koje štiti interese studenata, sudjeluje u odlučivanju u tijelima Sveučilišta i predstavlja studente u sustavu visokoga obrazovanja.

Cilj nam je kroz različite izvankurikularne aktivnosti poraditi na ostvarenju bolje suradnje među studentima. Do sada smo realizirali mnoge projekte; jedan od najuspješnijih, svakako je osnivanje i uređenje Studentskog kluba. To je prostor u kojem se studenti mogu doći opustiti, raditi na zadatcima, ponoviti prije ispita, popiti kavu, popuniti vrijeme između dva predavanja itd.

Osim toga, organizirani su već i prvi ‘Libertas talk’, prvo ‘Sveučilišno planinarenje’, Studentsko putovanje u Beograd, ‘Dubrovnik Spring University’ a u budućnosti planiramo proširiti naše djelovanje na brojne druge aktivnosti poput debata, posjete i povezivanje s udrugama/organizacijama, volontiranje, i mnogo drugih.
Želimo motivirati sve studente našeg Sveučilišta da se uključe u naš rad, te da svojim idejama i kreativnošću pridonesu ostvarenju zajedničkih interesa, stvaranju ugodne, tople atmosfere na Sveučilištu, i stjecanju novih, korisnih iskustava sa odmakom od svakodnevnih predavanja.

Članovi novog saziva SZ koji je s radom započeo 12.11.2020. su:

Bohnec Hrvoje
Ikić Barbara
Jelavić Ana
Matijević Robert
Matković Dominik
Marinković Josip
Nikolić Kristijan
Poropat Loriana
Sewer Ines
Sošić Vjenceslav


Studentski pravobranitelj:
Robert Matijević
mail: rmatijevic@student.libertas.hr

Predsjednica studentskog zbora
Ines Sewer


Ako se želite aktivno uključiti u rad Studentskog zbora i za sva pitanja, informacije i prijedloge kontaktiraajte nas na:

Facebook Studentski zbor Sveučilišta Libertas
Instagram Studentski zbor Sveučilišta Libertas
E-mail szbor@libertas.hr

PLAN I PROGRAM:

Plan i program Studentskog zbora Sveučilišta Libertas

DOKUMENTI:

Statut Studentskog zbora

ZAPISNICI:

Zapisnik 3. Konstituirajuće sjednice SZ
Zapisnik sastanka održanog 20.11.2020.
Zapisnik sastanka održanog 23.12.2020.
Zapisnik sastanka održanog 03.01.2021.