Studentski zbor

Dragi studenti,

kao Studentskom zboru u cilju nam je povećati kvalitetu studentskog života te poboljšati komunikaciju među studentima. Težimo svakodnevan život i atmosferu na Sveučilištu za sve učiniti što ugodnijim.

Studentski zbor je studentsko izborno predstavničko tijelo koje štiti interese studenata, sudjeluje u odlučivanju u tijelima Sveučilišta i predstavlja studente u sustavu visokoga obrazovanja.

Cilj nam je kroz različite izvankurikularne aktivnosti poraditi na ostvarenju bolje suradnje među studentima. Do sada smo realizirali mnoge projekte; jedan od najuspješnijih, svakako je osnivanje i uređenje Studentskog kluba. To je prostor u kojem se studenti mogu doći opustiti, raditi na zadatcima, ponoviti prije ispita, popiti kavu, popuniti vrijeme između dva predavanja itd.

Osim toga, organizirani su već i prvi ‘Libertas talk’, prvo ‘Sveučilišno planinarenje’, Studentsko putovanje u Beograd, ‘Dubrovnik Spring University’ a u budućnosti planiramo proširiti naše djelovanje na brojne druge aktivnosti poput debata, posjete i povezivanje s udrugama/organizacijama, volontiranje, i mnogo drugih.
Želimo motivirati sve studente našeg Sveučilišta da se uključe u naš rad, te da svojim idejama i kreativnošću pridonesu ostvarenju zajedničkih interesa, stvaranju ugodne, tople atmosfere na Sveučilištu, i stjecanju novih, korisnih iskustava sa odmakom od svakodnevnih predavanja.

Vaš Studentski zbor

Ako se želite aktivno uključiti u rad Studentskog zbora i za sva pitanja, informacije i prijedloge kontaktiraajte nas na:

Facebook grupa Studentski zbor Sveučilišta Libertas

E-mail studentski.zbor@libertas.hr.

Vjenceslav Sošić, predsjednik SZ-a