Studenti o Libertasu: “Kako je studiranje promijenilo naš život”

Međutim, što bivši i sadašnji studenti Sveučilišta Libertas ističu o svojem viđenju studiranja i života uz i na odabranom studiju?

Studiranje na Sveučilištu Libertas donosi niz prednosti pri razvoju posla, zapošljavanju ili razvoju buduće karijere. Pogledajte što kažu naši studenti –   zašto je super studirati i koje prednosti donosi studiranje na Libertasu?

Život studenata na Sveučilištu Libertas

Studiram jer želim raditi u…

Studirati ono što voliš je možda pola uspjeha. Želje, ambicije i ciljevi su različiti. Rad u ambasadi, međunarodno korporativno iskustvo, turizam i putovanja, pokretanje vlastitog poduzeća… Bez obzira koji put odabrali, svi su oni prije toga napravili prvi korak i upisali studij.

Izjava_Matea

“Apsolutno… Vidim se u Ministarstvu vanjskih poslova…” – Matea

Studiranje stvara prijatelje i poslovne kolege

Započeli su na jednom smjeru, studiju, neki su završili na drugom, ali odnos i prijateljstva stvorena zajedničkim radom i druženjem očito ostaju zauvijek. Većina diplomiranih je zaposlena, neki grade inozemnu karijeru, neki su zaposleni u tuzemstvu, ali su i dalje u kontaktu.

izjava_Ivana

“Završila sam Menadžment bankarstva, osiguranja i financija… I danas sam u kontaktu sa svojim kolegama.” – Ivana

 

Suradnja kao dio zajednice

Studiranjem u manjoj, za hrvatske uvjete, ali kvalitetnijoj zajednici pridonosi tome da studenti različitih smjerova i različitih studija razmijenjuju informacije, provode zajedničko vrijeme i surađuju.

Izjava_Dolores_Paulina

“Super mi je kako studiramo različite smjerove, a u biti smo povezane…”
– Dolores i Paulina

Profesori i predavači su nam zaista kolege

Interakcija koju pruža studiranje u manjim skupinama i praktična znanja koje prenose predavači s dugim poslovnim iskustvom, studenti doživljavaju kroz uvijek moguću komunikaciju i aktivno sudjelovanje u nastavi. Inozemni predavači dodatno obogaćuju program nastave i praktičnog iskustva.

izjava_Adnan

“Individualan pristup od profesora prema studentima i od studenata prema profesorima…” – Adnan

 

Studiranje je dio života, ljudi na fakultetu kao druga obitelj

Akademska i poslovna zajednica uz interakciju, komunikaciju, podršku i prijateljstvo stvaraju obitelj koja studente prati na početku, za vrijeme studiranja, ali i nakon njega.

izjava-Lorena

“Libertas predstavlja jednu veliku obitelj. Zajedno se pomažu, zajedno stvaraju podršku…” – Lorena

 

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email