Popusti koji će dobro doći svakom studentu

Studentsko doba je najljepše doba jer vam svi poklanjaju popuste. :)

Kada ste studenti imate dosta vremena na raspolaganju za slobodno vrijeme, a ako si dobro organizirate raspored, ostaje vam i mnogo vremena za uživanje. Svako popunjavanje studentskog budžeta dobro dođe, pa tako postoji i puno usluga za koje možda i niste znali da možete dobiti popust. Zato smo vam mi pripremili popis popusta koje možete koristiti kao student. :)

Vjerujte nam, za ostvariti takve popuste nakon studentskih dana morat ćete dočekati mirovinu, stoga, iskoristite ovu mogućnost i otkrijte bolje svijet oko sebe! Listu popusta donosimo u nastavku:

ISIC kartica

Ako ste student uz Xicu obvezno si nabavite ISIC iskaznicu. Naime, s ovom karticom na više od 40.000 mjesta, od toga preko 200-tinjak u Hrvatskoj, dobivate povoljniji prijevoz, smještaj, shopping, ulaznice za muzeje, kazališta i kina, rekreaciju, sport i dr. Sve ove usluge postaju vam dostupnije za manje novca. ISIC iskaznica izdaje se i vrijedi u čak 120 zemlja svijeta!

Popis svih popusta pronađite ovdje.

ISIC_kartica_-_nova

Popusti na Xicu

Putujete? Nema problema, uz predočenje Xice imate popust u autobusnom i željezničkom prometu ! Kupujete naušnice djevojci u nekom tradicijskom obrtu? Ne zaboravite upitati imate li popust kao student. I zato uvijek nosite Xicu u novčaniku, da vas podsjeti da tražite svoj popust. :)

Sta putovanja

Kad smo kod putovanja, ova agencija  se specijalizirala za individualna putovanja za mlade i nudi vam najpovoljnije opcije za putovanja avionom (ali i drugim opcijama te booking smještaja). Posebne tarife za rezervaciju putovanja kod ove agencije vrijede za studente i profesore po znatno povoljnijim cijenama nego klasični booking.

Grupne kupnje

Iako grupne kupnje nemaju posebnu opciju za studente stavili smo ih na listu da ne zaboravite da i putem ovih stranica možete ostvariti genijalne popuste za edukacije (jezici, ples, razna usavršavanja), putovanja, ljepotu i zdravlje, hranu i piće, izlazak…

pospusti-za-studente

Plac i svježi sastojci za jelo

I starije građanstvo zatraži popust kod kumica, a sigurni smo da neće odoljeti vašem studentskom šarmu. Kada im kažete da ste student sigurno će vam dati popust, ubaciti koju dodatnu mrkvicu za juhu i otkriti tajni recept za najbolji čušpajz na svijetu. :)

Kultura

Svoje slobodno vrijeme između odlaska na predavanja i učenja možete kvalitetno utrošiti i za razgledanje grada, kulturnih znamenitosti, muzeja… Brojne kulturne institucije pa i kino i kazališta nude popuste za studente (kao npr. MUO , MSU ili HNK) pa dok ste još u studentskim klupama iskoristite to vrijeme i da se kulturno uzdignete. ;)

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email