Jesenski srebrni i brončani uspjesi hrvatskog teakwondo reprezentativca i studenta Sveučilišta Libertas

Nakon što se proljetos okitio broncom na Europskom prvenstvu u Kazanu u Rusiji, što je bio njegov najveći uspjeh u dosadašnjoj sportskoj karijeri (podsjetimo, hrvatska reprezentacija teakwondoa osvojila je čak 8 medalja na istom EP-u čime je postigla povijesni rezultat), kolega Deni Andrun Razić je uporno nastavio s pripremama za jesenska natjecanja.

 “Beirut Open 2018”

23. rujna 2018. u Bejrutu u Libanonu Deni se borio na “Beirut Open 2018” međunarodnom turniru G1 kategorije u kategoriji do 68 kg i u Hrvatsku se vraća okićen srebrom, a već 10. studenog 2018. u zagrebačkom Domu sportova nastupa na “24th Zagreb Croatia Open”, jakom međunarodnom natjecanju sa statusom G1 kategorije i osvaja treće mjesto u kategoriji do 68 kg!

“Zagreb Croatia Open 2018”

Tko je Deni Andrun Razić? :) Kolega je sportaš prve kategorije i velik potencijal hrvatskog teakwondoa. Taekwondo je počeo trenirati s osam godina, a posljednjih pet godina trenira dva puta dnevno, šest dana u tjednu. U gustom dnevnom rasporedu ima vremena i za svoje akademske obaveze, što dokazuje i to da je usred svih ovih sportskih uspjeha upravo diplomirao na Sveučilištu Libertas i stekao titulu stručnog prvostupnika Poslovne ekonomije! Osim toga, unatoč mnogobrojnim treninzima i maksimalnoj posvećenosti teakwondou, Deni planira nastaviti svoje akademsko obrazovanje na diplomskom studiju i magistrirati!

Čestitamo Deniju na nastupima, osvojenim medaljama i odličnim borbama i želimo mu puno sreće i uspjeha u budućim sportskim i akademskim planovima!
Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email