Dojmovi sa studentskog putovanja u Beograd

Studenti Sveučilišta Libertas proveli su vikend za pamćenje u susjednoj metropoli – Beogradu.

Putovanje je zamišljeno kao idealan spoj edukacije i zabave te je stoga privuklo velik broj zainteresiranih. Grupa je bila smještena u hotelu 3* u centru grada, nadohvat svim važnijim djelovima grada. Nakon smještaja u sobe i check in-a, organiziran je pješački razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Nakon zanimljive ture kroz centar grada, putnici su degustirali specijalitete s roštilja u čuvenoj „Skadarskoj“ ulici iliti Skadarliji, poznatoj po odličnim restoranima poput „Tri šešira“, „Šešir moj“, „Dva jelena“ i ostalima.

Večer je rezervirana za istraživanje noćnog života Beograda koji slovi kao jedan od najboljih i najuzbudljivijih na svijetu. Tisuće mladih iz cijele Hrvatske se upravo iz tog razloga svake godine upućuje na provode na splavovima i beogradskim klubovima. I naša grupa je već prvu večer imala priliku osjetiti kako izgleda luda noć u Beogradu izlaskom u jedan od najboljih klubova u gradu.

Drugi dan putovanja, u subotu nakon doručka, organiziran je panoramski razgled grada s autobusom, također u pratnji lokalnog vodiča, koji je cijelim putem objašnjavao lokalne znamenitosti i pričao o svim ostalim zanimljivostima kako bi putnicima što bolje predočio beogradski mentalitet, kulturu i povijest grada.
Nakon ture, putnici su imali slobodno vrijeme za vlastito upoznavanje grada.

Navečer, prije izlaska, organizirana je večera uz glazbu na jednom od poznatijih splavova – splavu „Amsterdam“. Uz vrhunsku hranu, muziku i dobro društvo vrijeme je brzo proletilo i grupa se zaputila prema kultnom klubu „Teatro“ gdje je zabava trajala do dugo u noć.

U nedjelju, nakon doručka i kratkog odmora, grupa je krenula prema Zagrebu. Uz ugodnu vožnju i prepričavanje dojmova, vratili smo se u večernjima satima.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email