Volontiraj na EUG2016 i obavi stručnu praksu!

U organizaciji Europskih sveučilišnih igara Zagreb – Rijeka 2016. (ESI 2016), više od 1500 volontera imati će priliku doživjeti jedinstveno životno iskustvo na najvećem multisportskom natjecanju u Europi u 2016. godini.

Kroz 20 dana druženja sa više od 5000 sportaša iz 45 europskih zemalja, svaki od volontera će osim novih prijateljstava, stečenog iskustva i dobre zabave imati osiguranu volontersku uniformu, hranu, piće, akreditaciju za sva natjecanja i društvene aktivnosti tijekom Igara, prijevoz osiguranim autobusnim linijama na sve lokacije…

Prijave za volontiranje su otvorene do 1. travnja, a volontiranje se odvija ovisno o uključivanju volonterskog tima, najčešće od 1. do 26. srpnja.

Prednost pri izboru imat će kandidati koji mogu volontirati tijekom cijelog razdoblja trajanja igara.

Volonteri mogu birati između nekoliko volonterskih timova: domaćin ekipa, akreditacijski tim, tim za protokol, tim za akademske aktivnosti, tim za kulturne i društvene aktivnosti, tim za medije, marketing i fotografiju, tim za financije i administraciju, sportski tim, tim za prijevoz, tim za medicinsku pomoć, sigurnosni tim, ured za volontere, tim za smještaj i prehranu, tim za evaluaciju, informatički tim te info point.

Volontiranje će od strane Libertasa biti priznato kao stručna praksa svim studentima koji će biti uredni u obavljanju povjerenih im poslova. O obavljenoj stručnoj praksi će biti izdana odgovarajuća potvrda.

Također, svi volonteri će na kraju volontiranja dobiti potvrdu o volontiranju.

Za volontiranje se možete prijaviti putem internet stranice:

https://volontiram.eug2016.com/

eug2016

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: