Terenska nastava u Moslavini 15. i 16.01.

Studenti treće godine Sveučilišta Libertas zajedno sa Erasmus studentima iz Španjolske i Portugala u sklopu nastavnih aktivnosti iz programa turističkog menadžmenta, prisustvovali su dvodnevnoj terenskoj nastavi u destinaciji Moslavina (Čazma, Ivanić-Grad i Popovača).

Tom prilikom razgledali su turističke atrakcije te sudjelovali u izradi paket aranžmana za unaprjeđenje ponude s aspekta razvoja destinacije i strategije promocije. Sama posjeta predstavlja okosnicu za izradu stručnih članaka koji će se prezentirati na Znanstveno-stručnoj konferenciji za razvoj ruralnog turizma u Centru Vimal Akademije u ovoj godini.

Studenti su obišli imanje obitelji Salaj poznatom po Božićnoj priči, Seosko imanje Kezele u Šumećanima gdje su saznali više o funkcioniranju seoskog turizma, Ivanić Grad i najpoznatije lječilište Naftalan, ranč NONO u Popovači, te Vimal Akademiju gdje su odradili radionicu o prednostima i nedostatcima pojedinih turističkih proizvoda. Ova terenska nastava studentima je omogućila stjecanje novih kompeticija i vještina kroz promišljanje i razumijevanje promotivne funkcije u turizmu, vrednovanje komunikacijskih vještina i utvrđivanja načina korištenja različitih izvora informacija u funkciji promocije, a koje se temelji na znanju stečenom na predavanjima iz programa turističkog menadžmenata.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email