Svečanim promocijama ispraćeno 400 zagrebačkih diplomanata Sveučilišta Libertas

Libertasova generacija 2020./2021. svečano je preuzela svoje diplome! Na održanim promocijama zagrebačkih diplomanata Sveučilišta Libertas 6., 7. i 13. lipnja u Zagrebačkom kazalištu mladih napokon je ispunjeno obećanje koje je Sveučilište dalo svojim sada već alumnijima, koji su u svečanoj atmosferi proslavili krunu svog obrazovanja proteklih godina – svoju diplomu. Pred prijateljima i obitelji, diplome su svečano primili diplomirani  studenti Libertasovih preddiplomskih i diplomskih studija koji su obranili svoje završne radove u vrijeme visoke epidemiološke ugroze, zbog čega nisu mogli na svečani način primiti svoje diplome protekle ak. godine 2020./2021.  

U tri zasebna djela i po dvije grupe promoviranih diplomanata, na dane 06.06., 07.06. i 13.06.2022., održano je ukupno šest promocija diplomanata Sveučilišta Libertas u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Veliko nam je zadovoljstvo i ponos ispratiti ih sve na ovaj način, te svakom od njih 400 zaželjeti uspješnu karijeru i/ili daljnji tijek akademskog usavršavanja. 

Sljedeća svečana promocija je 29. lipnja 2022. za studente dislociranog studija u Kutini.

Početkom naredne akademske godine organizirat će se novi set promocija u Zagrebu kako bi sve kolegice i kolege mogli svečano proslaviti svoj akademski uspjeh na zasluženi način! 

Svim našim studentima uvijek stojimo na raspolaganju i nakon završetka studija, a uhvati li vas nostalgija – adresu znate. Svim diplomantima  još jednom čestitamo na uspjehu!

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email