Studijski posjet Ministarstvu turizma

Studenti 2. godine Turističkog i hotelskog menadžmenta bili su u petak 11.03.2016. u studijskom posjetu Ministarstvu turizma u okviru kolegija Povijesno kulturno naslijeđe i turizam.

Studente Libertasa primili su savjetnik ministra g. Ivo Bašić, načelnica Sektora za razvoj posebnih oblika turizma gđa. Vesna Rajković, voditeljica Odjela posebnih oblika turizma gđa. Manda Horvat te voditelj Samostalnog odjela za informiranje g. Bosiljko Domazet.

Predstavnici Ministarstva održali su za studente edukativne prezentacije, te nakon toga odgovarali na pitanja studenata.

Prezentacije: g. Ivo Bašić, g. Bosiljko Domazet

Tom prilikom istaknuto je da je hrvatski turizam jedan od glavnih pokretača ukupnog hrvatskog gospodarstva te znatno doprinosi ukupnom društvenom razvoju Republike Hrvatske i blagostanju svih hrvatskih građana.

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske stvara preduvjete za konkurentnost ukupnog hrvatskog turističkog sektora kroz razvoj cjelovite i kvalitetne turističke ponude na principima održivosti i kroz učinkovito tržišno promicanje hrvatskog turizma, a time i Republike Hrvatske u cijelosti.

Upravo slijedom navedenog kvalitetno visoko obrazovanje u turizmu preduvjet je za ostvarivanje navedenih ciljeva. Mladi, radoznali i dobro educirani studenti perspektivni su kadar za razvoj konkurentnog turizma RH.

Ministarstvo turizma LIBERTASx

Ministarstvo turizma LIBERTAS2

160311_vps_libertas2

160311_libertas4

160311_libertas3

160311_libertas1

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: