Studentsko putovanje na Regionalni seminar studenata političkih znanosti u Zlatiboru

Na poziv Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu, Studentski zbor Sveučilišta Libertas sudjelovao je na 16. Regionalnom seminaru studenata političkih znanosti iz Zagreba, Beograda i Banja Luke, održanom u Zlatiboru od 1. do 4. ožujka 2024. godine.

Ukupno 57 studenata s Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i Libertas međunarodnog sveučilišta sudjelovalo je na seminaru, a organizirani prijevoz bio je financiran od strane Libertas međunarodnog sveučilišta za sve sudionike.

Putovanje je bilo organizirano pod vodstvom predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta  Libertas  Karla Škorića i kolegice Antonije Majdančić s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.

Na seminaru, koji je okupio preko 500 studenata iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, naglasak je bio na regionalnoj i međunarodnoj politici. Pet edukativnih panela tematiziralo je nadolazeće predsjedničke izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, globalne izazove izbjegličke krize, održivi razvoj, novinarske uloge i trenutno stanje, te druge važne teme.

Sudionici Libertas međunarodnog sveučilišta imali su priliku upoznati se i surađivati s kolegama iz susjednih država, što je od velike važnosti za buduću suradnju i jačanje međunarodnih odnosa. Na svečanoj ceremoniji zatvaranja dodijeljeni su certifikati za sudjelovanje svim sudionicima.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: