Realizirano 31. sveučilišno putovanje

U subotu, 9. 12. 2023. godine sveučilište Libertas realiziralo je svoje posljednje ovogodišnje tradicionalno sveučilišno putovanje „Do pizze preko Medvednice 3“. 

Svake godine, pa i ove, u prosincu odabiremo neki drugi put ili stazu kojom preko Medvednice idemo na pizzu u znamenitu pizzeriju Oro Goro u Oroslavju. Ova pizzerija je poznata po tome da su male pizze velike pizze, velike pizze su jumbo pizze, a  jumbo pizze su  neopisive. Njome možete nahraniti cijelo selo. Nakon višesatnog hodanja preko Medvedgrada, Grafičara, vrha Sljemena do Stubičkih Toplica, a što je sve bilo ispunjeno s pregršt smijanja, slikanja, druženja i općenarodnog veselja, takva nagrada je i više nego dobro došla. Da ne govorimo o tekućim pitanjima koji su se slijevali u potocima. 

Vrijeme nam je bilo tipično prosinačko sa kojom pahuljom snijega kojeg je na vršnom djelu naše prelijepe Medvednice ove godine bilo znatno. Sve je to doprinijelo unikatnoj atmosferi i našoj uživanciji. Svake godine nas je sve više, a ove čak 25. Taman grupa za poželjeti. 

U povratku smo koristili usluge Hrvatskih željeznica koje su nas od Oroslavja do Zagreba, na naše ugodno iznenađujuće doveli, bez i trunke kašnjenja. Izgleda da u HŽ pušu neki pozitivni vjetrovi i nadamo se da će se to tako biti i u buduće. 

Kratku prezentaciju sa našeg putovanja možete vidjeti na poveznici:


Dragi naši sveučilištarci – to bi bilo to za ovu godinu. 

A za nadolazeću 2024., već smo pripremili cijeli plan koji je dostupan na ovoj poveznici: Sveučilišna putovanja – plan za 2024

Molimo da se s njime upoznate i da rezervirate termine za destinacije koje vas privlače. 


Uz želju da vam nova 2024. godina bude sretna i ispunjena blagostanjem u svim oblicima koje možete zamisliti, srdačno vas pozdravljam,

 

Ivor Altaras Penda 

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email