Rad s Libertasa prezentiran na 9. konferencijiji o društveno odgovornom poslovanju – DOP

U hotelu Esplanade Zagreb od 21. do 22. studenog 2017.g. održana je 9. konferencija o društveno odgovornom poslovanju  – DOP. Organizatori su bili Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj (HRPSOR) i Hrvatska gospodarska komora (HGK) pod glavnim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović.

Konferenciji je prisustvovalo oko 180 sudionika. Održana su 3 panela, predstavljeno 30 radova u 3 sekcije, a evaluacija konferencije je u tijeku.

Na konferenciji su rad prezentirale mr.sc. Vlatka Berlan Vlahek zaposlena u upravi grada Ivanić-Grada, mr.sc. Mahira Tanković, viši predavač Međunarodnog sveučilišta Libertas, Zagreb i Valentina Kletečki studentica 4. godine Međunarodnog sveučilišta Libertas, Zagreb.

Rad pod naslovom: „Prostorno planiranje održivih stambenih naselja na primjeru niskoenergetskog naselja poljana u Ivanić-Gradu“ je prezentiran u okviru 3 sekcije konferencije i izazvao je izuzetno zanimanje sudionika. Rad je objavljen u Zborniku radova, koji je uručen svim sudionicima konferencije.

 

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: