Prvi transnacionalni projektni sastanak Libertasovog projekta QUEST (ERASMUS+ KA220)

Na Sveučilištu Libertasu je održan 1. transnacionalni projektni sastanak (Kick-off) QUEST-promicanje KVALITETNE studentske prakse u održivom turizmu i upravljanju kulturnom baštinom, financiranog iz programa Erasmus+ Europske unije, a čiji je Libertas ponosan nositelj.

Glavni cilj početnog sastanka bio je detaljno razmotriti sve faze projekta i osigurati njegovu kvalitetnu provedbu. Partneri su detaljno razgovarali o aktivnostima upravljanja projektom, komunikaciji i pripremi za pokretanje svih rezultata projekta, a posebno o rezultatu 1 projekta koji predviđa izradu QUEST fleksibilnog programa obuke i materijala za učenje namjenjenih studentima triju partnerskih sveučiliša:  Libertas međunarodnog sveučilišta (Hrvatska), Sveučilišta Nicosia (Cipar) i Sveučilišta Malaga (Španjolska).

Sudionici su imali priliku posjetiti sjedište međunarodnog sveučilišta Libertas, vodećeg partnera projekta, te naš prelijepi grad Zagreb. 2. Transnacionalni sastanak održat će se u Malagi (Španjolska) u lipnju.
Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email