Prijavi se na besplatne tečajeve za studente

Obrazovna akcija pod nazivom „50 tečajeva za studente za 50 godina Srca“ koja je započela prošle godine povodom obilježavanja 50 godina Srca, traje još do kraja travnja ove godine kojm se obilježava 50 godina tradicije obrazovnih aktivnosti u Srcu. Obrazovnom akcijom Srce omogućava studentima besplatno pohađanje jednog od pet tečajeva za koje se inače plaća naknada.

Akcija je namijenjena studentima visokih učilišta svih razina studija.

Obrazovna akcija uključuje pet tečajeva koji se održavaju svaki mjesec do kraja travnja 2022. godine, a to su:

  • Uvod u HTML (12 školskih sati)
  • Osnove rada u WordPressu (12 školskih sati)
  • Osnove programiranja (Python) (16 školskih sati)
  • Osnove rada s alatima za grafički dizajn (Inkscape, GIMP) (16 školskih sati)
  • Upoznavanje sa sintaksom jezika R i njegova primjena u osnovnoj statističkoj i grafičkoj analizi podataka (20 školskih sati).

Tijekom razdoblja održavanja akcije svaki se student besplatno može prijaviti na jedan od tečajeva s popisa. U slučaju popunjavanja raspoloživih mjesta zainteresirani polaznici se mogu prijaviti na listu čekanja.

Raspored tečajeva u ožujku bit će objavljen 9. veljače 2022. na stranici akcije „50 tečajeva za studente za 50 godina Srca“ na kojoj će se  i nadalje objavljivati termini održavanja tečajeva u okviru ove akcije. Na tečajeve se prijavljuje isključivo putem sustava za prijavu na tečajeve abc.srce.hr. Prijave se obrađuju prema redoslijedu pristizanja. Zainteresirani polaznici se u sustav za prijavu trebaju prijaviti uporabom elektroničkog identiteta iz sustava AAI@EduHr.

Osim tečajeva u okviru akcije, studentima su na raspolaganju i besplatne jednodnevne radionice o uporabi uredskih alata i multimedijskih programa, kao i brojni tečajevi koje studenti mogu pohađati po posebno povoljnim cijenama. Prijava na sve radionice i tečajeve također se obavlja putem sustava za prijavu na tečajeve abc.srce.hr.

Tečajevi i radionice održavaju se u online okruženju, uz vodstvo predavača. Za sudjelovanje na tečajevima potrebno je imati na raspolaganju računalo s omogućenim pristupom internetu te slušalice i mikrofon.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email