Predstavljanje rada studenata na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji

U akademskoj godini 2017./2018. na nastavi Engleskog jezika turizma provedena je projektna nastava s redovnim studentima 2. i 3. godine. Dio studentskih projekata uspješno je predstavljen pred stručnom komisijom – profesorima koji predaju stručne predmete na studiju Turističkog i hotelskog menadžmenta.

Kako bi prikazali uspjeh provedbe projektne nastave na Sveučilištu Libertas, profesorice Martina Pokupec i Dijana Njerš, u suradnji s profesorom Milanom Papićem, održale su javno izlaganje na 10. međunarodnoj jezičnoj konferenciji The Importance of Learning Professional Foreign Languages for Communication between Cultures, koja se održala 20. i 21. rujna ove godine u Celju. Svojim izlaganjem profesorice su prikazale način na koji se projektna nastava može provoditi u visokom obrazovanju te velik utjecaj koji takav oblik nastave ima na motivaciju studenata. Izlaganje je izazvalo interes profesora s drugih sveučilišta u inozemstvu i stvaranje ideja o mogućim zajedničkim projektima studenata Sveučilišta Libertas i sveučilišta u Sloveniji i Novom Sadu.

Projektna nastava provodi se svake godine u okviru kolegija Engleski jezik turizma, a kreativnost studenata projekte svakom akademskom godinom čini kompleksnijima, stručnijima i uspješnijima.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email