Poziv za sudjelovanje u akcijama Volonterskog kutka Libertas

Drage kolegice i kolege,
————————–
Prije svega, želimo se srdačno zahvaliti svima Vama koji ste se već odazvali i odlučili postati dio ove male/velike priče, ali i svima Vama koji nam se želite pridružiti na bilo koji drugi način u budućnosti!
————————-
Stigle su nam konkretnije informacije kako točno provesti naše prve dvije akcije pa ih rado dijelimo i sa svima vama. Naše božićne inicijative ove godine će biti usmjerene ka posjetu Pučkoj kuhinji Družbe sestara milosrdnica u Gundulićevoj ulici (18.12 u 14 h i 19.12 u 10 h) i odlazak u Azil za napuštene životinje u Velikoj Gorici (17.12 u 11 h). Prilažemo vam i popis stvari koje su im najpotrebnije kako bismo u narednih tjedan dana prikupili što više toga. Od sutra, 12.prosinca, u prostorijama knjižnice Sveučilišta Libertas, moći ćete ostaviti donacije poput higijenskih potrepština, jakni i deka u jutarnjim (8-9 h) ili popodnevnim (16-18 h) terminima. Novčanu donaciju primamo isključivo putem žiro računa studentskog zbora Sveučilišta Libertas (HR1124920081500000077).
——————-
Popis stvari koje su Pučkoj kuhinji u Gundulićevoj (Adresa: Gundulićeva 12, Zagreb) najnužnije:
———————-
– hrana, voće i povrće (s naglaskom na voće)
– higijenske potrepštine svih oblika
– od odjeće najpotrebnije debele jakne
——————–
*ukoliko imate viška božićnih ukrasa koje više ne koristite, također su dobrodošli kako bi i na taj način doprinijeli božićnom duhu :)
—————————-
————–
i udruzi Sigurna kućica u Velikoj Gorici (Adresa: Jagodno 113A, 10410 Velika Gorica):
—————-
– dekice, plahte, ručnici
– plastične kadice u kojima leže psi (svih veličina i oblika)
– ogrlice i lajne (svih vrsta i veličina)
– igračke i poslastice
—————
*što se hrane tiče, hrana je osigurana od strane Grada Velika Gorica.
—————–

 

 

————————

Svaka Vaša donacija je dragocjena, bila ona u obliku odvajanja slobodnog vremena, jedne voćke ili 5 kn. Hvala vam svima koji ste se već odazvali i onima koji će to tek učiniti. Svaki oblik pomoći je dobrodošao jer zapamtite, ne postoji mala donacija!

❤

Volonterski kutak Sveučilišta Libertas

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email