Plan sveučilišnih planinarenja za ljetni semestar ak.god. 2020-2021

Drage studentice i studenti, poštovane kolegice i kolege,

nakon skoro godine dana razdvojenosti, izgleda da je došlo vrijeme za ponovno okupljanje. Kao što ste već obaviješteni, plan je, ukoliko to okolnosti budu dozvolile, da se krajem ožujka nastavni proces vrati u redovni režim u učionicama. Dolazak studenata u Zagreb omogućuje nam ponovno oživljavanje našeg projekta sveučilišnog planinarenja.

Stoga mi je izuzetno zadovoljstvo što vam mogu najaviti očekivani itinerer naših izleta za ljetni semestar akademske godine 2020./2021. Dakako, ove ćemo naše aktivnosti realizirati u skladu sa epidemiološkim mjerama te ćemo ih prilagođavati u danom trenutku.

Ukoliko sve bude u redu, želja nam je realizirati izlete kako slijedi:

1.)  24. 4. 2021.NP RISNJAK (vrh Risnjak)

2.)  15./16.  5. 2021.NP VELIKA PAKLENICA (Anića kuk i Vaganski vrh)

3.) 12. 6. 2021.GROBNIČKE ALPE / HAHLIĆ (Fratar, Suhi vrh, Dnić i Ćunina glava)

4.) 3. 7. 2021. LIČKA PLJEŠIVICA (vrh Gola Plješivica)

Kao što vidite, u ovom semestru smo se odlučili za vrhunske planinske destinacije u Hrvatskoj, a kada nam se omogući nesmetano putovanje u inozemstvo, listu izleta proširiti ćemo i sa drugim famoznim mjesta izvan naše domovine. Planovi i za to su već spremni!

Detaljne informacije o svakom od ovih najavljenih izleta biti će objavljene mjesec dana prije samog izleta na web stranici sveučilišta Libertas te kroz poruke u sustavu Edunet, a prijave za izlete su već otvorene i možete ih učiniti na mail: ialtaras@libertas.hr

Kako nam je bilo na sveučilišnim planinarenjima do sada, kao i interaktivnu kartu s označim mjestima koje smo već posjetili možete pronaći ovdje. 

Nabavite planinarsku opremu, kondicijski se pripremite, iskažite svoju želju i prijavite se na izlete, kako bi se opet mogli družiti kao u dobra stara vremena!

Do skorog susreta,

vaš

izv. prof. dr. sc. Ivor Altaras Penda

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email