Plan sveučilišnih planinarenja za ljetni semestar ak.god. 2019./2020.

Drage studentice i studenti, poštovane kolegice i kolege,

 

Donosimo vam plan izleta koji ćemo, nadamo se, realizirati kroz naše sveučilišno planinarenje u semestru pred nama. Izleti su prvenstveno namijenjeni za vas, te vas pozivamo da razmotrite termine i odabrane destinacije te se pridružite ponuđenim organiziranim sadržajima našeg sveučilišta Libertas.

Za semestar pred nama odabrali smo, možemo bez imalo ustezanja reći, vrhunske planinarske destinacije u čak tri različite države. Plan nam je držati se predviđenih termina izleta, no oni se mogu mijenjati zbog izvanrednih okolnosti (vremenske neprilike, nepovoljna situacija na terenu i sl.)

 

Dakle, nudimo vam sljedeće sveučilišne planinarske ture:

1.)  11. 4. 2020.SVETA GERA (1178 m/nv, HR)

2.)   9. 5. 2020.RISNJAK (1528 m/nv, HR)

3.) 20. – 22. 6. 2020.ČVRSNICA I VRAN PLANINA (vrhovi iznad 2000 m/nv, BiH)

4.) 4. 7. 2020. STOL (2236 m/nv, SLO )

(Ovaj izlet ćemo napraviti u suradnji s vodičima Gorsko-visokogorske sekcije HPD “Zagreb-Matica” s kojima ćemo na terenu napraviti pokazne vježbe korištenja planinarske i penjačke opreme.

 

Detaljnije informacije o izletima bit će dostupne minimalno mjesec dana prije samog izleta na web stranici sveučilišta Libertas te kroz poruke u sustavu Edunet, a prijave za izlete su već otvorene i možete ih učiniti na mail: ivor.altaras@zg.ht.hr  ili u vrijeme konzultacija, petkom u 16:30, kabinet 5 na 1. katu.

Kako nam je bilo na planinarenjima do sada, kao i interaktivnu kartu s označim mjestima koje smo već posjetili možete pronaći ovdje. 

 

Što još da vam kažemo?

Pridružite nam se u jedinstvenom doživljaju navedenih  prirodnih i kulturnih  ljepota.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email