Otvorene su prijave za Young Leaders Forum

 Young Leaders Forum, Zagreb, 4.-5. travnja 2022.

U povodu obilježavanja 30. godišnjice hrvatsko-američkih odnosa, u Zagrebu će se 4. i 5. travnja održati dvodnevno okupljanje pod nazivom „The U.S.-Croatia Forum: A 21st Century Partnership“ koje organizira Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država, Ekonomski fakultet u Zagrebu i Hrvatski ured za kreativnost i inovacije. Forum će okupiti visoke dužnosnike američke i hrvatske vlade, političke i poslovne lidere, znanstvenike te istaknute pojedince iz područja inovacija i startupa, a održat će se u hotelu Hilton Garden Inn, Radnička cesta 21.

Poziv mladim profesionalcima i liderima

Poseban program u sklopu ForumaYoung Leaders Forumosmišljen je za mlade stručnjake iz Hrvatske, u dobi između 18 i 35 godina. Bogati program Foruma, prilika za networking i gosti iznenađenja tijekom neslužbenog dijela konferencije, samo su neki od razloga zašto će se tražiti mjesto više za sudjelovanje na ovom događanju. Više informacija dostupno je na https://youngleaders.huki.hr.

Tko se može prijaviti i kako?

Prijaviti se mogu osobe između 18 i 35 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, a u prijavi se preporuča istaknuti poslovna iskustva, poduzetničke ambicije, znanstvene radove kao i inovativne ideje u nastanku ili realizaciji, te iskustva ili ambicije za vodećim ulogama u svom području.

Organizator Young Leaders Foruma je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, a prijave su dostupne putem službene stranice https://youngleaders.huki.hr/apply/ i traju do 13. ožujka 2022. u 23:59 sati.

Broj mjesta je ograničen, a odabranim sudionicima Foruma koji dolaze izvan Zagreba osiguran je smještaj. Službeni jezik Foruma je engleski, a za sudjelovanje je potrebno predočiti EU digitalnu COVID potvrdu.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email