Otvorene prijave za besplatne pripreme za državnu maturu

Drage maturantice i maturanti,

 

Libertas nastavlja s povezivanjem srednjoškolskih institucija s visokim obrazovanjem. Na tragu društveno odgovornog poslovanja i ove godine omogućujemo maturantima iz srednjih škola-partnera, pravo prisustvovanja na besplatnim pripremama za državnu maturu. Pripreme se odvijaju na A i B razini.

Pripreme započinju 7. veljače 2020. godine i  odvijat će se do 8. svibnja 2020. godine, subotom od 9 do 14 sati u prostorijama Libertasa iz obveznih predmeta: hrvatskog, matematike i engleskog jezika. Na ovaj način svi kandidati će imati priliku  usvojiti nova znanja, ponoviti dosad naučeno i proširiti svoj krug prijateljstva. Kao i godinama do sada pripreme će izvoditi profesori s višegodišnjim iskustvom koji su prepoznati stručnjaci iz svojega područja.

 

Zaprimljeni kandidati dobit će detaljne obavijesti na svoje mail adrese zajedno s predviđenim rasporedom trajanja zaključno s 8. siječnja 2020.godine. Kandidati s kojima smo se družili u njihovim srednjim školama imaju pravo prednosti i njima je mjesto osigurano.

 

Dodatne informacije možete dobiti u Centru za karijere:

Voditeljica centra            dr. sc. Lorena Vokić | t: 01 / 5633 112 | e: lvokic@libertas.hr

Savjetnik centra              Ivan Dodić, mag. oec. | t: 01 / 5633 115 | e: idodic@libertas.hr

Savjetnica centra              Josipa Milić, univ. bacc. rel. Int. | t: 01 / 5633 117 | e: jmilic@libertas.hr

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email