Održano 32. sveučilišno putovanje

S velikim veseljem vam javljamo da smo ove subote, 16. 3. 2024. održali 32. po redu sveučilišno putovanje, a za destinaciju smo odabrali pitoreskni predio Hrvatske – Žumberak, te smo tom prilikom obišli čak tri vrha, Svetu Geru, Hranilovićev vrh (nekadašnji Bezimeni vrh, najviši vrh Zagrebačke županije) te Pliješ.

Napominjemo da je na ovome izletu, uz profesore našega sveučilišta, sudjelovao najveći broj studenata koji su se po prvi puta odvažili krenuti u ovakve sveučilišne izazove. To nam je iznimno drago jer je očito došla nova generacija studenata koji su voljni preuzeti inicijativu i iskoristiti sve aspekte studentskog života što ih pruža Sveučilište Libertas. A imamo što ponuditi!

Od servisnih informacija izdvajamo da smo imali relativno dobro vrijeme što će reći da je bilo ugodno sa fizičku aktivnost, ali smo imali i sitnu rosulju. Uz dobro društvo i jasne ciljeve, to nam nije predstavljalo nikakav problem. Isto tako, pokazalo se da je organizacija putovanja osobnim automobilima, iako nešto kompliciranija, ali zapravo najpogodnija i najjeftinija varijanta, te smo ustrajni u namjeri nastaviti sa takvom praksom kada je god to moguće.

Sva tri planirana vrha su uspješno obiđena, a ukupno se sakupilo nekih 20-tak prijeđenih kilometara.
Taman, da po povratku u automobile donesemo odluku da imamo još dovoljno volje i vremena posjetiti obližnji restoran i pojesti meni po volji, pretežno pastrve ili mesni obrok.

Sve u svemu idila!

O našem putovanju, kako to obično biva, napravili smo i kratku prezentaciju koja je dostupna na slijedećoj poveznici:


Ovom prilikom najavljujemo vam i zakazujemo novo druženje na 33. sveučilišnom putovanju koje je pred nama u travnju.

Više informacija o tome možete naći na poveznici.

Skrećemo pozornost da je ovo ipak iznimno zahtjevna tura i da je namijenjena onima sa vrhunskom psiho-fizičkom kondicijom!

Srdačno,

Ivor Altaras Penda

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email