Održana 30. MagRos konferencija

Jučer, 24.listopada 2018. u prostorijama tvornice Kraš održana je jubilarna 30. konferencija Mag Ros u organizaciji specijaliziranog magazina Suvremena trgovina i Hrvatske gospodarske komore. Libertas međunarodno sveučilište sudjelovalo je kao akademski partner.

Tema konferencije bila je „Maloprodaja u EU – trendovi i izazovi; Trgovina, Quo vadis?“. Uvodni govor održao je direktor i glavni urednik Suvremene trgovine g.Srećko Sertić a prisutne su pozdravili predstavnici HGK-a, Grada Zagreba, direktor ureda u Hrvatskoj Zaklade Konrad Adenauer, ministrica regionalnog razvoja i fondova europske unije , te ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta. Također, u uvodnom dijelu sudjelovao je i g.Ralf Blomberg, predsjednik Uprave Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore. Osim gospodina Bloberga, strani izlagač bio je i Neil McMillan, direktor političkih poslova i trgovine EuroCommerce-a.

U sklopu konferencije održana su i dva panela na teme; „Međuovisnost trgovine, proizvodnje i turizma“ i „Kako zaustaviti zapostavljanje razvoja u ruralnim i manje razvijenim područjima“.

Više detalja s konferencije pročitajte na portalu Suvremena.hr

 

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email