Obustava nastave

Poštovane kolegice i kolege studenti,

u skladu s odlukom Vlade Republike Hrvatske I Nacionalnog stožera civilne zaštite, te Dodatnom Uputom Ministarstva znanosti i obrazovanja (Klasa: 602-04/20-10/00024, ur.br. 533-04-20-0002 / 13. ožujka 2020. godine)   o obustavi nastave u svim osnovnim I srednjim školama te visokim učilištima na razdoblje od dva tjedna, obavještavamo vas da se sva predavanja, konzultacije, ispiti, obrane završnih i diplomskih radova na Sveučilištu Libertas, obustavljaju na dva tjedna  počev od subote 14.ožujka do 28.ožujka 2020.g. Isto tako,  fizički kontakti sa studentskom referadom i ostalim službama Sveučilišta obustavljaju se na dva tjedna, počev od subote 14.ožujka do 28.ožujka 2020.g. Obustava se primjenjuje na svim lokacijama Sveučilišta – Zagreb, Dubrovnik  i Kutina.

Komunikacija s nastavnicima i stručnim službama obavljati će se isključivo telefonskim i  elektronskim  putem ( e-mail/edunet), ta vas molimo da se strogo pridržavate ovog pravila.

O nastavnim  aktivnostima i planovima izvođenja nastave  biti  ćete pravodobno obaviješteni. Ovim putem naglašavamo da redovno pratite obavijesti i komunikacijske kanale putem intranet sustava, odnosno Edunete.  Sve službe će biti  kontinuirano na raspolaganju  putem navedenih komunikacijskih kanala!

 

prof.dr.sc. Duško Pavlović, rektor

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: