Novi sveučilišni diplomski studij u pripremi – Poslovna ekonomija i globalizacija

U pripremi je novi sveučilišni diplomski studij Poslovna ekonomija i globalizacija koji će početi u akademskoj godini 2017./2018.

Na studij se možete prijaviti ovdje.

 

O studiju:

 

DIPLOMSKI SVEUČILIŠNI STUDIJ
Poslovna ekonomija i globalizacija

U zemljama širom svijeta, razvoj ekonomije temelji se na kreativnosti, inovacijama i suradnji. Globalizacija svjetske ekonomije, procesi i trendovi u međunarodnoj ekonomiji zahtijevaju nove inovativne načine rješavanje ekonomskih zadataka i problema. Svjesni ovih činjenica, namjera je ovog studijskog programa stvoriti novu generaciju modernih stručnjaka oboružanih novim znanjima, vještinama i kompetencijama kroz specijalizirane predmete i nastavni proces koji omogućava usavršavanje u međunarodnoj globalnoj ekonomiji, koji će upravo dati naglasak na potrebnim znanjima i vještinama. Studiranje na ovako koncipiranom studiju pruža raznovrstan skup modernih specijalističkih kompetencija i vještina. Diplomski program omogućuje studentima stjecanje znanja od priznatih i uglednih profesora iz Hrvatske i svijeta, kao i kontakt sa priznatim stručnjacima ekonomske struke.

Završetkom studija magistri ekonomije dobivaju napredne alate potrebne za primjenu svog znanja koje im omogućuje sveobuhvatno analiziranje i rješavanje stvarnih problema s kojima će se suočavati u obavljanju svojih svakodnevnih zadataka.

NAKON ZAVRŠENOG STUDIJA STUDENT JE OSPOSOBLJEN ZA RAD U:

gotovo svim segmentima korporativnih, javnih poslovnih i to administrativno-tehničkih i menadžerskih funkcija, kao što su npr. strategija, financije i računovodstvo, IT, marketing, planiranje, komercijala, organizacija i upravljanje ljudskim resursima.

Studijski program pruža niz širokih i svestranih poslovnih kompetencija koje se s visokom stupnjem samostalnosti vrlo lako mogu primjeniti i adaptirati u privatnim, javnim poduzećima i institucijama bez iznimke, unutar širokog raspona ekonomske problematike.

AKADEMSKI NAZIV KOJI SE STJEČE ZAVRŠETKOM STUDIJA:
MAGISTAR EKONOMIJE (mag. oec.)

 

 

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: