Naš student potvrdio uspješnost provedbe Erasmus+ programa svojim inspirativnim iskustvom

U Zagrebu je 27. studenoga održana svečana konferencija u povodu proslave 30 godina programa Erasmus, jednog od najuspješnijih programa Europske unije i najvećeg programa akademske mobilnosti u svijetu. Na konferenciji službenog naziva „Kako je Erasmus postao Erasmus+, priča koja traje 30 godina“ u hotelu Westin Zagreb visoki gosti, dionici, predstavnici i korisnici programa Erasmus+ uzvanicima predstavili su razvoj programa od njegovih početaka 1987. do danas, s posebnim naglaskom na hrvatski dio priče o Erasmusu.

U Erasmus+ programu danas sudjeluju 33 države, a Hrvatska se pridružila Erasmus programu 2009. godine. Gotovo 70 000 zadovoljnih korisnika Erasmusa i Erasmus+ programa u Hrvatskoj svjedoče o uspješnosti ovih programa.

Jedan od njih je i naš student Adnan Kulenović koji je izabran u Top 10 Lica Erasmusa čije je nadahnjujuće iskustvo prikazano na izložbi  “Moje Erasmus iskustvo”.  U kratkoj izjavi za medije Adnan je istaknuo svoja pozitivna iskustva sa studentske razmjene kroz program Erasmus +, pogledajte prilog.

 

Više podataka o rezultatima provedbe programa Erasmus i programa koji su mu prethodili dostupno je poveznici.

Više o Adnanovom iskustvu u Latviji pročitajte ovdje.

Fotografije: screenshot iz priloga, mobilnost.hr

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: