LEAP Summit Internacionalna konferencija u Zagrebu!

Od 05. do 07. svibnja u Zagrebu će se održati međunarodna konferencija – LEAP Summit. Zagreb će na tri dana postati mjesto okupljanja ambicioznih sudionika –  poduzetnika,  inovatora te ostalih stručnjaka koji dolaze sudjelovati na konferenciji koja se bavi inovacijama, ICT-om, poduzetništvom, razvojem poslovanja te razvojem karijere.

Tijekom LEAP Summita sudionici će biti izloženi velikom broju zanimljivih predavanja, diskusija i panel rasprava, ali i radionicama u kojima će raditi s kolegama iz cijeloga svijeta. Također, bogati interaktivni neformalni program osigurava upoznavanje brojnih međunarodnih stručnjaka, predavača te ostalih sudionika. Neformalni program se sastoji od Networking programa, Open mic sessiona, Share your fail story sessiona, Završnog partija, Pub crawla te ostalih zanimljivih aktivnosti. Posebno se ističe Speed dating druženje s poduzećima i predavačima koje predstavlja iznimnu priliku za povezivanje s međunarodnim stručnjacima.

LEAP Summit je pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske i Sveučilišta u Zagrebu, a poznato multinacionalno poduzeće IBM je Global General Partner konferencije.

Pogledom na listu predavača jasno je zašto brojni sudionici dolaze i iz tisućama kilometara udaljenih zemalja na ovaj Summit – predavanja će održati internacionalni stručnjaci iz različitih multinacionalnih kompanija poput IBM-a, P&G-a, Microsoft-a, Google-a, Disney-a i Deutsche Telekom-a, ali i investitori te uspješni poduzetnici iz Njemačke, Izraela, Velike Britanije i Rusije.

Za sve sudionike Summita je osiguran i poseban certifikat koji će potvrditi njihova znanja koja su stekli tijekom konferencije i osigurati im uspješan razvoj karijere.

Prijave za LEAP Summit su otvorene za sve pojedince koji žele razvijati internacionalnu karijeru, pokrenuti svoje poduzeće ili postati lider u svojoj sredini. Više informacija o LEAP Summitu mogu se naći na: www.leapsummit.com te na Facebook stranici: https://www.facebook.com/LeapSummitZagreb/

 

STUDENTI LIBERTASA imaju 30 % popusta na ulaznice za sva tri dana i neformalna druženja!

Pri kupnji ulaznice na stranici na www.leapsummit.com potrebno je upisati promo kod: Libertas-leap30

leap

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: