Konferencija povodom 80. rođendana profesora emeritusa Ive Andrijanića

Dana 27. veljače 2018. održana je konferencija „Hrvatska u međunarodnom ekonomskom i političkom okruženju“ povodom osamdesetog rođendana profesora emeritusa dr.sc. Ive Andrijanića.

Skup je otvorio rektor Sveučilišta Libertas, prof.dr.sc. Duško Pavlović i uz prigodni govor i čestitke slavljeniku, predstavio program i izlagače na konferenciji. Konferencija je okupila mnoge prijatelje, znanstvenike i gospodarstvenike od kojih su većina upoznala profesora Andrijanića još kao studenti, a nastavljaju suradnju i prijateljstvo s profesorom još i danas.

Sve najbolje, uz emotivan govor, poželio mu je i dr.sc. Gojko Ostojić, predsjednik Upravnog vijeća Sveučilišta Libertas i zahvalio na dugogodišnjem prijateljstvu i suradnji.

Na konferenciji su izlagali doc.dr.sc. Robert Kopal, prof.dr.sc. Vladimir Čavrak, prof.dr.sc. Marko Kolaković, doc.dr. Neven Vidaković, doc.dr.sc. Ante Samodol, prof.dr.sc. Mladen Knežević, doc.dr.sc. Davor Perkov i doc.dr.sc. Radojka Kraljević. Njihovi, a i radovi ostalih autora, objavljeni su u posebnom izdanju Zbornika Sveučilišta Libertas.

Uz slavljeničke čestitke, zahvaljujemo profesoru Andrijaniću, prvom dekanu VPŠ Libertas (sada dio Sveučilišta Libertas), što je nesebično i požrtvovno svim dosadašnjim generacijama studenta ne samo prenosio znanje, nego i usađivao visoke moralne i opće ljudske vrijednosti. Duh, koji je svojim radom ugradio u Sveučilište Libertas, postalo je samo srce ove institucije!

 

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email