“Kamping u hrvatskom turizmu”- nova knjiga naše profesorice doc. dr. sc. Andreje Rudančić

Kroz svoje izdavačke aktivnosti Sveučilište Libertas naglašava važnost znanstvene djelatnosti, a ovom prilikom predstavljamo novu  znanstvenu monografiju pod nazivom „Kamping u hrvatskom turizmu“.

Knjiga je kondenzat  i  presjek stanja jednog segmenta turizma kroz pogled dvoje autora, ali i empirijskog istraživanja prikazanog u obliku znanstvene monografije. Autori ovog djela su doc. dr. sc. Andreja Rudančić sa Sveučilišta Libertas i Jerko Sladoljev iz Top Campinga-Poreč, koji su napravili „pro futuro“ scenarij  jednog proizvoda i  poslovne priče o kampingu koji se razvija kao velika uspješnica i  postaje novi turistički  hit „in continuo“.

Nova objavljenja knjiga obogatila je knjižnični fond Sveučilišta Libertas, a studenticama i studentima Turističko-hotelskog menadžmenta poslužit će kao relevantni nastavni materijali u svladavanju predmetnog gradiva. U ime cjelokupnog Sveučilišta Libertas čestitamo našoj docentici dr.sc. Andreji Rudančić na ovom izdavačkom pothvatu, te joj želimo puno uspjeha i sreće u daljnjem radu.

 

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email