Izašao novi broj studentskih novina “Libertas”

Studentski zbor Libertas Međunarodnog Sveučilišta izdao je svoj šesti broj Libertas studentskih novina.

U novom broju pronaći ćete pregled događanja na našem Sveučilištu u protekloj godini, upoznati se s radom naših studentskih udruga i njihovim hvalevrijednim projektima, saznati više o našim profesorima te naučiti ponešto iz studentskih (i životnih!) iskustava kolega. Saznajte kako je studirati uz stalan posao, zašto odabrati život u studentskom domu, koje su prednosti, a koje mane nastave na daljinu te kako je to studirati u četrdesetima. Tu su naravno i neizostavne studentske analize iz područja međunarodnih odnosa i međunarodnog poslovanja te pokoja „šarena stranica”.

U rubrici “Razgovori s profesorima”, doc. dr. sc. Vlasta Roška nam je ispričala zašto se odlučila studirati ekonomiju te kako je započela njena akademska karijera, a porazgovarali smo i s našim bivšim rektorom prof. dr. sc. Duškom Pavlovićem koji je s nama podijelio detalje svoje impresivne karijere te nas proveo kroz povijest nastanka Sveučilišta Libertas. Kako vam čitanje može pomoći da se lakše nosite sa svakodnevnim izazovima i unaprijedite svoje mentalno zdravlje pročitajte u intervjuu s književnicom i voditeljicom radionica biblioterapije, Tatjanom Barat. Otputujte na Erasmus razmjenu u sunčanu Španjolsku, inspirirajte se putopisom iz dalekog Mexica i otkrijte skriveni dragulj Dalmacije, naselje Slivnicu, idealnu ljetnu destinaciju za odmor od naporne akademske godine.

Novi broj Libertas studentskih novina potražite na frekventnim mjestima unutar našeg sveučilišta.

Također, ovim putem pozivamo sve zainteresirane kolegice i kolege za pisanje i stvaranje novih brojeva, davanje prijedloga i slično da se jave na mail szbor@libertas.hr i priključe se našem timu.

Libertas studentske novine također možete čitati i online.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: